Nakit ja muusi

  • licence27

Viime viikolla kaverini kertoi millä reseptillä miehensä vanhemma tekevät muussia. Asia ei ollut muuten kiinnostava, mutta ihmettelin miksi laittaa punaista maitoa ja sen lisäksi vielä voita.

Tänään tuli sitten aika tehdä ruokaa ja vanhempi naishenkilö neuvoi laittamaan voita. En siihen suostunut vaan kun sattui olemaan ihan oikeaa maitoa niin hukkasin sen sinne survottujen perunoiden joukkoon. Voi olla että jollekin pitää olla oikea voisilmä puurossa ja muussissa, mutta mulle tuo oli hyvää.

Kyllä kotimainen ruoka maksaa. Kurkku taisi olla 1,5 € ja tomaatit 4,59 € kilolta. Täytyykö tässä kohta ruveta riistapellon reunalle hakemaan rakennuslupaa kasvihuoneelle.

Joskus tulee hetkiä kun toivoo viestiä tai puhelua. Tänään kuitenkin laitoin puhelimen kiinni, koska en pysty lähtemään mihinkään kuljetushommaan ilman perävaunua. Perävaunua ei saa haettu ilman traktoria ja traktorissa lumityövälineet paikallaan. Toki ne irti saa mutta ei kannata ennen kuin työt on tehty. No työtkin oli tehty, mutta ei loppuun asti kun pääteiden aurauskalusto oli ilmeisesti seisonut reilun vuorokauden ja sit humauttanut kauheat vallit joka liittymään ja sitä oli vielä säestänyt pyöräteiden auraaja. Edelleenkin sitkeästi auraa vaikka saman väylän hoitaisi siistimmin, nopammin ja vähemmän penkkoja keräten lingolla.

Ei oikein tiedä kuinka kauan tarvis pitää väliä lumisateen päättymisestä lähtöön ettei tarvis tehdä kaksin - tai kolminkertaista työtä.

2 kommenttia

Franny_Berry

9.12.2012 14:00

No, jos sä haluat hyvää perunamuusia, pitää siihen ehdottomasti laittaa kunnon maitoa ja voita! Litkuahan se muutoin on...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus