Diesel 1,800 €/litra

  • licence27

Ei mennyt päivä ihan putkeen. Pitkä se oli ja vääntää sai muutakin kuin ruuveja. Mietin lähtiessä että josko tankkais vaikka oli oli vielä ainakin teoriassa 60 litraa jäljellä. Kuitenkin varsin pitkä reissu ja lähimmällä asemalla hinta oli aamupäivällä 1,129 € /l - jos oli 1,149 tai 1,179 niin joka tapauksess oli melkoinen shokki kun 55 litran kohdalla hintariville oli tullut 100 €- siis sillä hinnalla olisi tankannut traktorin ja olisi jäänyt vielä rahaa ostaa kannu (4l) pienkonebensiiniä.

Luultavasti siellä on tapahtunut seuraavaa: Kesälaatuun siiryttäessä on syötetty lukemaa 1,179, mutta pilkku on livahtanut väärään paikkaan. Samaisen automaatin logiikka en muutenkaan ollu sama kuin muilla saman firman automaateilla tähäs saakka. Toivottavasti sitä ei ole käyty sorkkimassa että korttitietojen kopioinnille jää enemmän aikaa.

Naapureilla on ilmeisesti tarve uhitella. Itelle ei tulisi mieleenkään lennättää edes leijaa lähellekään USA:n sotakalustoa. Jos tilaa jää Hot Shots tyyliin vain pari auton mittaa niin siinä voi pian käydä vahinko. Sellainen vahinko että laivan automaattitykki suolaa ohilentävän reikäjuustoksi tai joko radiomaston harus tekee lentokoneesa siivettömän. Harppuuna tai heittoankkuri olisi riittänyt, tai iso uistin siimoineen moottorista sisään. En toki tiedä saako sotalaivalla kalastaa.

Kysymys kuuluukin: Ylennetäänkö uhittelijat vai ereotetaan, ammutaan tai lähetetään Siperiaan?

No Sieltä huoltoasemalta suunta oli rautakauppa. Sinne sit tinkimään sopivaa pituuttaa, paksuutta ja väriä laiturin kanteen. Mietinnän päätteeksi tavoitteena oli 3,9 m pitkät pätkät jolloin hukkapaloja olisi tullut mahdollisimman vähän. Sitä piti olla vaan kun ei niin ei.

Onneski Hankkijalla haluttiin tehdä kauppaa ja mukaan lähti 5,4 metrisiä ja koskapa rungossa on keskellä porras niin hukkapaloja ei kannen osalta jäänyt kuin sen verran että päistä sai pahimmat vajaudet ja halkeamat pois.

Paluukuorma päivän päätteeksi olikin oma operaationsa. Ei ihan seitsemää kuutiometriä kuitenkaan. Sen teko vaan aiheutti melkoisen mylläyksen ja ennen kuin kotimatkalle pääsi pistin kevyen tasauslanan liikkumaan.

Nyt tää saakelin kone huutaa jotain päivityksiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus