Vain pakki puuttuu

  • licence27

Täryissä oli ongelmia. Aivan varmasti molemmat ovat rikki samasta syystä:

Luulisi että perässäkäveltävä maantiivistäjä on suunnilleen yhtä helppo käyttää kuin kottikärry, mutta näköjään se vaan aina on niin että pitäisi kädestä pitäen opettaa, jatkuvasti valvoa tai sanoa suoraan että hae vuokraamosta- on meinaa sen verran kallis harrastus tuo korjaaminen:

Tankin korkki- siis yksinkertainen kierrekorkki hajotettu tankkauksen yhteydessä vääntämällä väkisin väärille kierteille. Samoin hajotti entinen tyttöystäväni pienillä kätösillään uuden Valtran öljyntäyttökorkin kierteistä puolet.

Täryn käynnistimiä on jo kaksi mennyt solmuun tai palasiksi, molemmat siitä syystä että puolipuristimen käyttö on ollut liian vaikeaa tai unohtunut. Käynnistimen naruja on mennyt samasta syystä vaikka kuinka monta poikki.

Kahteen otteeseen on jouduttu avaamaan suunnanvaihtomekanismi ja tänään avauskertoja tuli taas kaksi lisää. Suunnanaihdossa on siis yksinkertainen pumppu. Joku valopää on kuitenkin repinyt suunnanvaihtovipua niin lujaa että pumppua käyttävän vivun päästä kaksi kuulalaakeria on mennyt murusiksi ja muruset tietysti pumpun sisälle. 8 mm männän rajoitintappikin oli kahtena kappaleena. Liekö sit ollut sama idiootti joka katkaisi kaasuvaijerin ja rikkoi vielä kaasuvivunkin.

Ensimmäisellä avauskerralla sain korjattua laakerit, mutta pumppu ei toiminut. Toisella kerralla sain pumpun kuntoon, mutta siinä vaiheessa remontti oli vienyt jo noin seitsemän tuntia ja kun päivälle oli muutakin ohjelmaa niin koeajo jäi tekemättä. En siis tiedä peruuttaako vieläkään, mutta pakko olisi pakin toimia jos sillä meinaa seinen virustat tiivistää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus