Ei edes mallin mukaan

  • licence27

Huomenna se sitten alkaa, kevään ensimmäinen vaan ei toivottavasti kuitenkaan ainoa omakotitalotyömaa.

Sillä välin kun sinne oli kone matkalla huomista varten oli johtaja itse lähtenyt pihaansa siivoamaan, tuhonnut matkalla mansikkamaastaan osan ja ohjaamosta esiohjausletkun. Se tietysti halvaannutti koko koneen.

Kun sitten paikalle satuin niin siinä vaiheessa manasi kun ei ollut osia millä korjata. Löysin pitkän pengonnan jälkeen muutaman letkukaran ja koskapa oli sunnuntai ja kauhea nälkä poistuin kotiin tekemään ruokaa ja syömään.

Kun sitten seuraavan kerran työmaalla poikkesin oli kone edelleen rikki ja letku oli kyllä tehty, mutta siinä ei ollut A oikea pituus, toisessa päässä väärä kulma ja toisessa päässä ihan toisen stantardin liitin, kehtasi vielä väittää ettei oikeaa osaa ollut ja siis oli varmaan tunnin tai kaksi yrittänyt vääntää 1/4" BSP liitintä L8 lähtöön. Muuten niin pieniä putkiliittimiä taitaa olla vain keskusvoiteluissa.

On se kuitenkin aika suoritus jos mallin mukaan tehdyssä uudessa letkussa ainoa asia mikä on oikein on letkun paineenkesto. Puristusmittoja en susikappaleesta tarkistanut. Ei muuta vikaa, mutta se korjaaminen lankeaa taas mulle- no hyvä puoli kuitenkin ettei siihen uponnut koko sunnuntaita.

Ekat taimetkinm pieni laatikollinen meni tänään avomaalle. En tosin usko että selviävät loppuviikon viilenemisestä, mutta seuraava eträ saa ylleen harson

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus