Lukko

  • licence27

Niitä inhottavia hetkiä joita kukaan ei kaipaa on esimerkiksi sellainen kun ovesta lakkaa kahva toimimasta, eikä pääse sisään tai ulos.

No se päivä oli siis tänään. Onni onnettomuudessa että ei ollut kylmä ja että rikkoutuminen tapahtui töistä tullessa eikä lähtiessä.

Tietysti joku voisi soittaa lukkosepälle, mutta arvelin että sen saisi kuntoon ihan kotikonsteilla. No ruuvimeisselit esiin ja purkamaan.

Päällisin puolin kaikki näytti olevan yhtä katkennutta ruuvia lukuunottamatta kasassa- Tietysti ruuvi oli katkennut päästä ja tynkä oli jumissa kierteen sisällä. Onneksi se hoitui rautasahalla ja ruuvimeisselillä.

Vaan sitten kun kokeilin kahvaa paikalleen niin sepäs ei toiminutkaan. Sit ei auttanut muu kuin jatkaa purkamista niin että näki koneistoon sisälle. Onneksi varsinainen lukkopesä toimi ihan hienosti.

Sitä sit hetken katselin ja totesin että kieleen vaikuttava vipu on stopparin väärällä puolella. Ilmeisesti kansi oli sen verran löystynyt että pääsi kääntymään.

Kolmannella kasausyrityksellä jäin ihmettelmään yhden pienen jousen sijoittamista. Sitten tajusin että sen saa koteloon ainakin kolmella tavalla, mutta vain yhdellä tavalla lukko avautuu muutekin kuin avaimella.

Sitten vaan rautakauppaan hakemaan katkenneen ruuvin tilalle uusi ja koko paketti nippuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus