Ei malttanut olla kurkistamatta

  • licence27

Luultavasti tänään yksi ihminen hymyili kotimatkallaan. Tein siis lomalle lähtevälle kortin jossa oli kääntöpuolella kuvituksena sääennuste lomakohteestaan.

No ainakaan tuon kuvituksen perusteella ei näyttäisi paljon olevan tarvetta aurinkovoiteelle niin paljon kun varmaan niitä vapaaehtoisia levittäjiä varmaan sielläkin tyrkyllä on.

Ilmeisesti olisi pitänyt käyttää enemmän aikaa kääntöpuolen kuvittamiseen.

Se oli kuitenkin vain päivän päätös. Sitä ennen ronkittiin lisää pihaa auki ja löytyi yksi piilokaivo, täysi sakkapesä ja viimein vielä se eilen kateissa ollut putkikin. Kuten alkujaan arvelinkin niin linja ei mennyt talon ali vaan omaa linjaa jonka yli eilen sujuvasti mentiin heti alkuun noin puolen metrin päästä. Kolmiulotteisessa maailmassa se tarkoitti että mentiin puoli metriä putken yläpuolella sillä oletuksella että alempana kaato ei riitä kaivolle asti- no ei riittänytkään, koska ei isoissa saostuskaivoissa käynytkään.

No reikä putkeen, paineilmaa sisään ja joskus puoli neljän pintaan ystävällisen palvelun imupainehuuhteluauto pelastavine keltasine letkuineen. Eli kun pääsi suoralle linjalle letkua syöttämään niin korkeapaineletku porautui tukoksen läpi, linja saatiin avattua, puhdistettua ja suurelta osin myös kuvattua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus