Tuplajuhlapäivä

  • licence27

En tiedä kuka muistaa ja mitä, mutta minä ainakin olin tänään pitkästä aikaa maila kädessä ja palloa mätkimässä, mutta en tiedä miksi tuota lajia voisi kutsua kun pallo oli varmaan kymmenen kertaa suurempi kuin oikea sulkapallo,

Vaikkei sitä nyt ihan tosissaan pelattu ja verkkokaan ei viritetty niin se verran se vastustajakin lämpesi että kuori puolitoista kerrosta vaatteistaan, kengät ja poisti vielä sormuksetkin.

No seuraava vastustaja osui sit häntä mm pallolla päähän. Oli todella mukavan rentouttavaa keskittyä vaan pelaamiseen.

Noin muuten valmistujaisjuhlakalu 1 oli aivan ilmetty 2 . juhlien vieras meikattuna.

Näin sinkkuna nuo juhlat ovat joskus hyvä paikka tavata ihmisiä. Tarkoitan tässä kauniimpaa sukupuolta. Istuttuani suuren osan iltaa kahden sisaruksen lähellä niin jotenkin tuntui että isosisko oli sitä mieltä että sen pikkusiskon olisi aika löytää itselleen mies eikä olla niin valikoiva.

Juhlien päätteeksi heitin kuitenkin seuraavaan osoitteeseen sen kiinnostavimman sijaan kaksi muuta kaunista naista joista en tiedä yhtään mitään- paitsi sen että joku Heidi tuhosi heidän veneensä mielenkiintoisella tavalla: Vedetään vene kuivalle maalle pukin päälle, unohdetaan ottaa tulppa pois ja odotetaan kaatosadetta. Lopputuloksena veneen täyttyminen vedellä ja lopulta katkennut vene.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus