Elvytystä

  • licence27

Uusilla koneilla on näköjään taipumus purkaa akut omia aikojaan pienellä ja vähän isommalla pakkasella. Toki voi olla ettei lähtötilannekaan ihan täysinäinen ollut.

Meinasin että nyt kun on kaikki paikat kiinni olisi hyvä rako lähteä liikenteeseen ja tuoda kone pajalle. Ei vaan oikein lähtenyt sujumaan. Linko lähti hyvin perästä, hiekoitin meni keulaan että napsahti ja lavettikin kulki koneen viereen lapiointituokion jälkeen kivuttomasti.

Sitten kun piti laittaa kone käyntiin ja ajaa lavetille ei tapahtunutkaan yhtään mitään. Edes mittaristo ei herännyt ja pikadiagnoosi akut jäässä. Siihen ei lavetin kyydissä lääkkeitä ollut joten lavetti irti ja hakemaan työkaluja, sekä syömään.

Toki nyt kun ajattelee niin samalla vaivalla olisi voinut sen lavetin kanssa pajalla käydä lastaamassa, mutta arvelin että käyn auton kanssa kun ei ole takeita saako konetta käymään akkuja vaihtamatta.

Kone laturiin ja virtaa ei mennyt yhtään, lämpöpuhallin koneen alle ja gamokuvioitu kevytpeite konen päälle. Se ei vielä herättänyt edes mittaristoa joten oli purettava suojuksia että sai maajohdon johtavaan kohtaan. Sitten heräsi mittaristo, hullunkolmio syttyi ja analoginen diagnostiikka näytti 10.2 V - sillä ei paljon 24 V koneita käynnistellä.

Sitten vaan odotusta ja ehkä tunnin tumpeloimisen jälkeen webasto suostui jäämään polttoasennolle ja siitä vielä reilu tunti sai akkuihin menemään virtaa ja taas tunti niin kone lähti laturin irroituksen jälkeen käyntiin. Vasta sitten pääsi lastaamaan ja tekemään sen varsinaisen työn.

Jo lavettia hakiessa ihmettelin että onko taas turbovarkaita liikenteessä kun kilpailevan firman koneessa oli konepelti pystyssä Koneen vietyäni pysähdyin sit ihmettelemään hetkeksi kuinka 6 ukkoa ahersi japsikoneen yllä alla ja päällä, mutta kukaan ei pystynyt letkuksi muuttumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus