Näkymättömiä ja olemattomia

  • licence27

Tänään oli hyvä työpäivä. Ei mitään ongelmia koneiden kanssa ja päivä meni nopeasti. Meni nopeasti kun ei näkynyt putkieristäjää eikä kummankaan työmaan putkimiestä.

Toisen työmaan putkimies oli ilmeisesti käynyt, tuonut työkalunsa, radionsa ja lähtenyt syömään + kenties hakemaan puuttuvia osia. Muuten en olisi sielle edes käynyt, mut haarukkavaunu on siellä lainassa ja meinasin että sen saisi sieltä pois kun pumppu on omalla paikallaan.

En ruvennut soittelemaan tai odottelemaan vaan kerrankin ajelin ihmisten aikoihin kotiin.

Valitettvasti sääennuste osui tällä kertaa oikeaan ja ilo työpäivän lyhyydestä ei kauan kestänyt. Tositteet on kirjattu vaikken mikään ekonomi olekaan.

01.24 kotona lumitöiden päätteeksi. Muuten ihan hyvä reissu, mutta kävi ilmi että uudella alueella olin putsannut väärän haaran. Mun logiikallani tie on se mikä on hoidetun näköinen ja mis on katuvalot. Olihan sekin tie, mutta viereinen kinttupolku oli se mikä olisi pitänyt avata jo kahdella edellisellä kerralla + laittaa auraviitta kiven merkiksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus