Ennen Rantatietä

  • licence27

Pojat on poikia- niin sanotaan kun pojat on pahanteossa, mutta kun olen noita maisemia välillä mainostanut niin mitä voi sanoa komesta paljaasta takapuolesta lähellä Rantatietä. Siis ei missään rannassa vaan ihan päätien varressa.

Onneksi tänään sain kivivallin valmiiksi, mut sen verran tuli tappioita että puskulevy narahti pois paikoiltaan. Yleensä kun tapissa on lukitus paikallaan niin sehän ei irtoa prässilläkään, vaan nyt oli lukituspultti tapissa kiinni ja oikein tuplamutterit paikaallaan- oli vaan ahkera apulaiseni laittanut sen pultin väärään reikään. Oikea tappi, mutta väärä pää. Onneksi ei ollut mitää kauhean rankkaa hommaa.

Meni hetki että sai tapin takaisin paikalleen- Suzukissa ei ollut tarpeeksi työkaluja kyydissä niin joutui ensin työkalujen hakuun toiselle työmaalla.

Ei mun päivääni pilaa jos joku haluaa leikkiä nudistia päätien varressa, mut jos olisivat olleet naisia niin kyl kolme tai 15 kpl olisi lavalle kyytiin mahtunut, mut sitähän ei tosielämässä tapahdu. Kerran tosin tuli liftari kyytiin Tuuloksen nurkilta ja ei siinä montaa minuuttia mennyt kun vaihtoi takapenkillä vaatetustaan vähemmäksi. Siitä on jo monta vuotta ja se nuori kaunis nainen on jo manan majoilla, manaajat lähettääköön terveisiä.

Rakentamisen laatua ihailin taas tänään- Asfaltin alla 10 cm soraa ja sit mustaa humusta ja savea. Asfaltti tietysti murusina, eikä salaojia savessa tietenkään saa toimimaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus