Rantatien avajaiset

  • licence27

Muutama päivä sitten ihmettelin yhden ihmisen peruuttelua vaunuineen. En ihmettele enää. Siis se että on vaunulle paikka ja tukijaloille paikat niin siihen on osuttava just eikä melkein. Jos menee pieleen niin kaivaa sit laattoja maasta ja rakentaa uusia tukia.

Tänään piti lähteä syömään ja sit yksi onnellinen etuvedon omistaja tuli kysymään vetoapua- no 7,7 tonnia kotimaista nelivetoa kyllä vetää pikkuauton ja vaunun vaikka nahkoineen pieneen ylämäkeen, mutta se edellyttää että on vetopiste. Vaan ei meinannut löytyä, purkaa ensin tavaratilan lattia, sit aktiivisubbari pois tieltä, vetopiste kiinni ja menoksi. Tyhjäkäynnillä puoli metriä eteenpäin ja se siitä.

Ongelma on siis siinä että maa pehmenee sateella- niinhän savi yleensä tekee. Soraa se vaatisi ja jos on savea alla niin suodatinkangasta väliin, mutta kuka sen lystin maksaa.

Seuraavalle työmaalle en ihan ehtinyt kun puhelin soi- kaveri tuli käymään ekaa kertaa kaiketi kahteen vuoteen. Siihen katkesi sit hyvä työpäivä, mut ei voi valittaa. Hyvät syötävät saatiin aikaan ja jälkkäriä myöden melkein kaikki syötiin.

Vielä kun saisi kivivallin tänä viikonloppuna tehtyä niin hyvä olisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus