Ennustus

  • licence27

Kovin on Forecan ohjelma ailahtelevainen. Kun töitä ohjaa sää ja jotain vapaa-aikaakin pitäisi olla niin aikataulun tekeminen edellyttää myös sääennusteen katsomista. No sääennuste kertoo suunnitteluvaiheessa että sunnuntaina tulee myräkkä- sovin sitten sellaiset järjestelyt että omat hommat saa hoidettu.

Tuuli kääntyy ja kaikkea muuta ja kah kummaa tänäänhän sit taas oli mentävä turbo punaisena. Muuten ihan hyvin meni, mutta kun ei ole auraviittoja, eikä toiset näköjään tien/kevyen liikenteen väylän auraajilla ole mikään kiire niin joutuu niiden jälkiä paikkaamaan ja valleja madaltaessa tieltä ulos. Onneksi kotimaisessa koneessa on tässä bersiossa hyvä maavara ja tielle nousua on tullut ennenkin harjoiteltua. Tällä kertaa ilman apua, ilman ketjuja ja ilman hiekkaa.

Ainakaan tuosta paikasta ei onnistu jäykällä voimansiirrolla, mutta turbiinikone tuli tielle että heilahti. Mitään ei kaiketi edes hajonnut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus