Pihaliittymien sietämätön kapeus

  • licence27

Mopolla ja moottoripyörällä pääsee aika pahaan paikkaan, ahtaaseen rakoon saa parkkiin ja harvemmin osu peilit mihinkään. Toisin on lavettikuljetuksessa.

Tämän päivän ensimmäinen tappio tuli melken perillä. Puu oli vahvempi peiliä, mutta kun ei ole tilaa mihin väistää, eteenpäin ei kolhuitta pääse ja peruuttaa ei näe niin peili kirjaimellisesti putosi. Lasi jäi suht ehjäksi, mutta kun peilin rungosta puuttuu palanen ei pysy kiinni varressa.

Kesällä samasta paikasta olisi saattanut mahtua ihan ongelmitta. Lumi painaa oksia ja taivuttaa puita. Jäätä pitkin olisi ollut esteetön väylä, mutta sen verran virtausta ja syvyyttä ettei ole millään suksia raskaammalla tai moottorikelkkaa hitaammalla mitään asiaa.

Suurin tappio oli kuitenkin se kun grilli meni nenän edestä kiinni- huonoa työn suunnittelua jos ei ehdi syömään vaika ruokapaikkaan näkee koneesta- ei toisin aukioloaikoja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus