Epäteologinen oppitunti

  • licence27

Olemmeko me ihmiset oikeasti olleet ennen vain korkeamman kulttuurin työmuurahaisia joiden ainoa tehtävä on ollut kaivaa mineraaleja maasta.

Onko tosiaan niin että 7 metriä syvältä maasta löydetyistä tauluista on tulkittu että tuhansien vuosien päästä maasta näkyy paljaalla silmällä toinen maan kaltainen ja asuttu planeetta. Vai onko se sittenkin keinotekoinen kuolemantähti jonka aseistuksen rinnalla panssarivaunut ja atomipommit ovat tehottomia leluja.

Tunnin keskustelu jo muutaman vuoden eläkettä nauttineen opettajan kanssa oli sangen järkeenkäyvä. Se selitti dinosaurusten häviämisestä lähtien pyramidit ja muutamat kadonneet kulttuurit.

Onko kaikki muinainen tieto varastoitu kuten Supermanin kristallit salaiseen paikkaan ja onko tosiaan ihminen rakennettu geenejä lisäämällä ja siirtämällä. Jos näin on ja se alkuperäinen malli jostain löytyy, tuleeko seuraavista sukupolvista tuhansia vuosia eläviä vai kuoleeko rotu sitä etsiessä.

Vai onko kyseessä geneettinen ohjelmointi. Ovatko ihmiset täällä vain kuollakseen sukupuuttoon ennen seuraavien ufosukupolvien lomakauden alkamista.

Näillä puheilla ei varmaan saisi lakinaista punastumaan, mutta ilmeisesti tasa-arvopuhekin voi olla sellainen että se punastuttaa kahdesti.

Ei ilmeisesti ketään häiritse kerjääminen pankin oven edessä. Nainen siellä istui kuppi kädessä ja iso korsto mies kävi valvomassa. Tuskin oli aviomies ja jos oli niin ei ole suhde kovin terveellä pohjalla.

2 kommenttia

3001Europa

10.7.2013 10:57

Mainitsemistasi tauluista en ole tietoinen mutta tähtitieteellisessä lähiavaruudessa on useitakin hyviä kandidaattiplaneettoja, joilla voisi ainakin periaatteessa asustaa vieras sivilisaatio. Esim. Gliese 581 d joka sijaitsee n. 20 valovuoden päässä ja HD 85512 b n. 36 valovuoden päässä. Hieman kauempana (n. 600 valovuotta) on jopa Maan kaksoissisareksi mainittu Kepler 22 b ja vielä kauempana kaksi todennäköistä vesiplaneettaa Kepler 62 e ja f n. 1200 valovuoden päässä Lyyran tähdistössä. Planeettoja kyllä riittää...Kepler-avaruusteleskooppi on ollut hyvänä ihmissilmän apuna.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus