Kirkkokiintiö

  • licence27

Alkaa olla kirkko/kappeli/suurjuhlakiintiö täynnä. Häissä suretti kun upea nainen vapautensa menetti, hautajaissa suretti ymmärrettävästi, mutta tänään suretti rippijuhlissa lähinnä se miten masentavan saarnan tämän kaiken paskan jälkeen joutui kuuntelemaan kirkossa.

No kukin tyylillään ja se oli sen papin tyylistä näyte. Tottahan se on ettei veljensä kanssa tapella saisi, mutta minkäs teet kun ei millään voi olla monesta asiasta ihmisten kanssa samaa mieltä kun maalaisjärki sotii vastaan.

Mitä sitten tulee aviorikokseen ja katseella himoitsemiseen niin ehkä olisi aika päivittää kivitauluihin ilmeisesti hepreaksi tai arabiaksi hakattuja käskyjä vastaamaan nykyaikaa.

Ulkoahan ne on silloin lähes 20 vuotta sitten lapissa vaelluksella opeteltu, mutta vasta tänään lukaisin pikaisesti mitä Wikipedia aiheesta kertoo.

Älä himoitse suhteessa olevaa sillä maassa on paljon yksinäisiä ihmisiä jotka kaipaavat läheisyyttä, uskollisuutta ja rakkautta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus