Eronneita

  • licence27

Muuannen hyvätuloisen formulakuskin entinen emäntä haaveilee viihdeuutisten mukaan äitiydestä. Eikö olisi ehkä kannattanut harrastaa useammin suojaamatonta seksiä oman aviomiehen kanssa. Ei ainakaan siitä pitänyt olla kiinni etteikö olisi varaa kasvattaa isokin pesue ja palkata vaikka jokaiselle oma kotihoitaja.

Sen sijaan Madonna jolla todennäköisesti on jo kaikkea mitä naisella olla voi on niin ikään radion viihdeuutisten mukaan tyytymättömyyttään eronnut nuoresta miehestään. Ehkä hän haluaisi löytää oman Hjalliksensa tai vaihtoehtoisesti ylipäätään vähän rauhoittua. "Justify my love"- sitähän se popin kuningatar lauloi- ja ehkä se odottaminen oli tarkoitettu edesmenneellä Trillerin laulajalle.

Samassa yhteydessä radiossa puhuttiin suhteen optimoimisesta. Kun on varallisuutta takana niin silloin löytyy aikakin niitä onnenonkijoita jotka ovat kiinnostuneita toisen rahoista. Näiden kahden yllä mainitun naisen uskoisin aikoinaan halutessaan saaneen iskettyä saa sanoa kenet tahansa. Ensin mainittu kelpaisi varmaan jokaiselle sinkulle heteromiehelle tässä maassa ja varmaan moni jättäisi siippaansakin. Mutta kuka tai mikä sitten enää naiselle kelpaa kun takana on jo vanhimman formulatallin viimeinen mestari?

Aina tai Aino voi löytyä vaikka kaupan kassalta tai Aija tai Kaisa liikenneillasta, mutta näköjään valittaminen kannattaa, vaikka jono seisoo. Ostoslistalla oli siis pussikeittoa. Lähinnä siksi kun arvelen hyödyntäväni vuoden viimeisiä päiviä/pyhiä ns omien hommien parissa. Siellä kun ei ole sähköä, eikä siis jääkaappiakaan ja lähimpään avoinna olevaan ruokapaikkaan on pidempi matka kuin kotoa on oltava eväät. Jos pussikeitto jää keittämättä niin se säilyy vaikka ensi jouluun. En kuitenkaan saanut sitä pussikeittoa mitä halusin, koska sen päiväys oli parasta ennen 5/2013. Kun asiasta mainitsin kassa kävi heti evakuoimassa sen kohdan hyllystä tyhjäksi ja löysi aikansa kaivettuaan yhden missä oli päiväys 2014. En usko että se 5/2013 päivättykään piloilla olisi ollut, mutta sain silti sen tuoreen kaupan päälle.

No töitäkin tuli tänään tehtyä... Pari kaivoa asensin paikoilleen ja jyräsin täryllä sen minkä pystyin. Vieläpä kokolailla kirjaimellisesti, koska seuraavaksi alkaa mennä haaroituspaikkoja maan alle. Jos siis putkimies olisi käynyt viimeistään perjantaina iltapäivällä kytkemässä 2 haaraa ja 4 tai 5 sulkua olisi maanantaina aamulla ura kokolailla peitetty ja kaukolämpöputkea vaille. Nyt välissä on mihin putken saa pudotettua, mutta välissä on kaksi kohtaa 1,5 metriä ilmaa alla- Eikä tietenkään liitoskohtien kohdalla.

Onkohan Hesburgerilla joku kampanja kun sieltä sai kaupan päälle juotavaa jugurttia?.

9 kommenttia

Franny_Berry

16.12.2013 00:43

Tuli vaan mieleeni tuosta onnen saavuttamisesta (tai tavoittelusta) rahalla se ainoa kerta kun muhun on yrittänyt uros tehdä vaikutusta rahavarannoillaan ja omaisuudellaan. Nauroin sen ulos ;)
Jep, aina ei saa mitä haluaa, eiks ni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

16.12.2013 21:59

Joskus taas saa paljon enemmän kuin edes haluaa tai kykenee hoitamaan. Monesti parhaat asiat on kuitenkin lähestulkoon ilmaisia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

17.12.2013 16:23

Mitään ei tarvitse kuitenkaan vastaanottaa, mitä ei halua... ;)
Minustakin kaikki parhaat asiat ovat ilmaisia tai sanotaanko ainakin hyvin vaikeasti määriteltävissä rahallisena arvona.

Josta tuli mieleeni vähän aikaa sitten pohdiskelemani ihmishengen arvo, esimerkiksi.

licence27

17.12.2013 23:36

Ainakin puhelinmyyjille on vaan aina sanottava ei oli sitten tajolla ilmaista kynää tai risteilyä. Myös arpalipuiksi naamoidut tilauskaavakkeet pitäisi osata tunnistaa. Oli aika järkyttävää katsella muutama minuutti kuningaskuluttajaa- lisäravinteita, lähes ilmainen näyte ja seuraava satsi olikin jotain yli 700 € (eihän se ole kuin pari € päivässä ja koko vuoden lisäravinteet) Siis 700 € ravinteista joita ei oikeasti edes tarvitse yhtään enempää mitä vähänkään monipuolisesti tavallista ruokaa syömällä saa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

18.12.2013 00:08

Tottakai. Itselläni ei ole tapana ainakaan keskustella puhelinmyyjien kanssa. Jos jotain tarvitsen, löydän sen omatoimisestikin.

Tuli tuosta jälkimmmäisestä mieleeni, että äitini oli joskus (tai voi se olla vieläkin, ei olla nähty vuosiin) innokas palauttelemaan lehtitilausten EI -kuoria kaiken maailman arvontojen voiton toivossa (tämä siis oli aikaa ennen nykyisentyylistä puhelinmyyntiä ja nettiä) kunnes sanoin häntä yksinkertaiseksi (olin suunnilleen 11v) kun palauttelee tuollaisia kuoria - roskiinhan ne suoraan menee, tuskin kukaan EI-kuorelainen "voittaa päävoittoa" (jos kukaan?) . Olinpa ilkeä :(

Ihmisiä vedätellään vaikka millä lailla, eikö totta?

licence27

18.12.2013 00:28

Jos olet vielä niin onnelisessa tilanteessa että äiti on hengissä, eikä ihan täysin höpsähtänyt- kannattaa käydä tarkistamassa koska tuolla hautuumaalla käyminen ei anna minkäänlaista arpavoittoa.
Vedätetään juu yksinäisiä ja yksinkertaisia ihmisiä joille se puhelinmyyjän puhelu voi olla koko viikon kohokohta. Ehkä ei sitä päävoittoa, mutta jonkun lohdutuspalkinnon. Miltä kuulostaisi voittaa useampi paketti laastareita ja sulkapallosetti tilaamatta mitään...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

18.12.2013 13:42

Mitäs sitten, jos voittaisi laastareita. Niitähän voisi sitten jaella tarvitseville sujuvasti :P

licence27

18.12.2013 22:45

Lippujuen ja lappujen palauttaminen on vapaaehtoista. Itse olen koittanut välttää, koska niistä seuraa yleensä mainosten tulva.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus