Höpsähtäminen

  • licence27

Sivukorvalla olen kuunnellut vanhemman mieshenkilön touhuja. Ilmeisesti silmälasien hankkiminen on unohtunut kaiken muun touhun ja tohinan vallitessa.

, pilkku lauseen alussa ja pieni kirjain. Piste toimii huonosti. Niin toimii ilmeisesti myös miehen matematiikka. Uuden tyttöystävän vuoksi on jo pelkästään autoiluun uponnut yli 17000 € ylimääräistä kuudessa kuukaudessa. Hintaan ei siis sisälly vielä yhtään ajettua kilometriä, bensaa, tai vakuutusmaksuja, veroja/käyttömaksua. Siihen kun päälle ympätään muu matkustelu, jonka mies on tietenkin maksanut ja remppaaminen ei varmaan 25000 € riitä. Visan puolella ja kauhea esittäminen kuinka mukava nainen on. Sivulauseessa voisi vielä mainita että kyseessä on selkeä himohamstraaja.

Höpsähtäminen on edennyt sitä rataa että ilmeisesti seuraava aste on ilmoitus sosiaaliviranomaisille. Ei se ilmoittaminen tosin mitään tunnu auttavan, koska kuulemma edelleen kauppakeskus Tuulosen tienoilla joku nainen asuttaa peltoa / tien vartta koko muovikasseineen.

Jos ihminen itse haluaa muuttaa vaikkapa erakoksi metsään ja tekee sen täysissä sielun ja ruumiin voimissa niin toivotan onnea ja menestystä. Leuto talvi ja hyvä makuupussi niin se voisi olla hyvinkin antoisa kokemus nykymaailman oravanpyörän ulkopuolelta.

Ihmettelen vaan siltikin kuinka moinen tienvarren asuttaminen tai suuren asuntovaunun jättäminen HML Tiiriön ABC:n pihalle sallitaan. Ei se kai siinä ketään häiritse, mutta kun noita oikeitakin vaunupaikkoja ja vaunualueita olen ollut tekemässä niin soisin niille yrittäjille asiakkaita ja liikevaihtoa.

Liikevaihtoa soisin myös putkifirmalle, mutta tänään tuli siltäkin suunnalta huonoja uutisia. Kaksi ukkoa putosi pois rivistä ja ilmeisesti tähän aikaan vuodesta on vieläkin kriittisempia kohteita kuin tuo linjan siirto. Olen voitavani tehnyt ja tänään soitellut sen verran työmaan asioissa vähän ylikin järkevyyden rajan (siis jonnekin 4000 km päähän).

Onkin varmaan ensimmäinen kaava-alueen okt vieressä missä on viemäri kaytettävissä, kaksikin vesijohtoa joista kumpikaan ei käytettävissä, eikä tietoakaan mistä siihen mökkiin tulee lopulta sähkökaapelit. Yleensä sähkö, puhelin, kaukolämpö, vesi ja viemäri ovat tontin laidalla, eivätkä rakennusalan alla, puhumattakaan että perustukset on valettu ja pidetty sulana naapurin vesijohdon sulanapitokaapelin pistorasiasta lainatulla sähköllä- jota ei varmaan palauteta.

Viemärit ja sadevesilinjat sentään ovat jo hyvää vauhtia viimeisellä haaralla- tällä menolla viimeinen tulee ensimmäisenä valmiiksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus