Eu uhkaa varoittaa

  • licence27

Mitäköhän voisi vastata talouskurista lipsumisesta varoittamiseen- "Juu me erotaan niin saadaan kuudessa vuodessa kurssi käännettyä"

Olikohan kotimaisen pikaruokaketjun johtaja tänään äänessä radiossa? En kuullut koko juttua, mutta sen kuulin että oli saanut vaimoltaan luvan MB:n vaihtamiseen oliko peräti uuteen S-sarjalaiseen.

Hän siis puhui sääntelystä ja siitä kuinka periaatteessa samaa ruokaa myydään teltassa jota ei tosin saa muutamalla kympillä ainakaan uutena ja kun samaa ruokaa myydään ravintolassa on kiinteistöön sijoitettava jopa miljoona.

Näin ollen kiitos vaan EU ja kaikki muut kynänpyörittäjät toinen remontoi käsienpesupisteitä ja esteettömiä käymälöitä ja toinen toivottavasti pesee edes omat kätensä ennen kuin luovuttaa pyttipannua pahvilautasella.

Eikä kaupassakaan ole ihan kaikki kohdallaan kun puhutaan ruokavalikoiman 20- kertaistumisesta. Mitä järkeä on tuottaa niin valtavaa valikoimaa yhteenkään kauppaan hyllyyn seisomaan ja pilaantumaan?

Eikö millään onnistuisi suppeampi valikoima ja sitten vaan sinne palvelutiskille ne eksoottisempien ruokien tilaukset noin viikkoa aikaisemmin. Tietysti vaihtelu on ok, mutta se ei tarkoita että jokaista elintarviketta täytysi olla joka kaupassa vuoden jokaisena päivänä.

Tänään oli sen verran poikkeuksellinen näkymä työmaalla että täytyi oikein pysähtyä. Oli näet nainen betonia rahtaamassa ja oikein hienosti suoriutui, vaikka kuulemma vähän saisi joku korjata ohjaustehostinta.

Toiselle työmaalle selvisin vasta lounaan jälkeen, mutta se alkoikin sujua varsin sukkelasti ja siellä odottelee ahkeraa putkittajaa erinäinen määrä ojia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus