Suomen paras vientituote olisi verovirasto

  • licence27

Lyhykäisyydessään monen tunnin ahertamisen ja ainakin 27 kertaa kesken latauksen pysähtyneen tai jotain herjanneen selainkäytön jälkeen sain mielestäni tehtyä noin 28 € korjauksen joka olis siis jotain prosentin osia.

Aivan upeaa että tuollaisetkin virheet löydetään ja vieläpä automaattisesti+ niistä ilmoitetaan kotiin ja puhelintukikin toimi, joskin jonotusaika oli varsin pitkä.

Myös katsastusasemia voisi viedä reilumpia määriä. Kiitos monopolin purkamisen, vapaan kilpailun ja rahanhimon asemia on moninkertaisesti tarpeeseen nähden ja hinnat niin ikään moninkertaiset suhteutettuna kaikkeen muuhun. Toki välillä on tarjoushintojakin.

Piti käydä vähän sadevesikaivantoja tekemässä hienoissa maisemissa. Tyveltään puolimetrinen kuusen kanto oli ensimmäisenä tulilinjalla. Ihme kyllä seitentonninen vei siitä voiton koukkupainissa.

Toisella työmaalla ei sitten mennytkään ihan suunnitelman mukaan, koska vesisuoni on nyt ihan väärässä paikassa. Tietysti hyvä olla vettä jos sattuu vaikka joku pikkulintu tai hiiri rakentamaan pesänsä moottoritilaan venttiilikopan kannen päälle kuten näköjään oli käynyt seitentonnisessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus