Evon avoimet ovet

  • licence27

Muuannessa sarjakuvassa oli halpa navigaattori nimeltään Exyxis tai jotain siihe n suuntaan. Olo tänään vähän saman suuntainen kun keskellä metsää olikin yht äkkiä liikennettä ohjaamassa nuori kaunis nainen. Luin kyllä nimikyltin, mutta niin nopeasti että jos siinä luki Eveliina tai Eeva-liisa tai esittelijä niin en saanut sitä painettua päähäni.

Exyxsissä olin siinä vaiheessa noin 130 metriä. Eli olin menossa tuttuun paikkaan vaihtoehtoista reittiä ja vieläpä sellaista jota olin ajanut ties kuinka monta kertaa, mutta kun joku on tiellä ohjaamassa liikennettä niin sitä tarvii noudattaa vaikkei olisi vaaraa ajaa rallireittiä vastakarvaan.

Kuitenkin sen toisen liikenteen ohjaajan kohdalle pysähdyin noin varttia yli kymmeneltä. Kun ei muuta liikennettä ollut niin vaihdoin muutaman sanan, mutta en saanut houkuteltua metsuroimaan rantakoivujani vaikka saha ja suojakypärä odottivat kohteessa.

Kysyin sitten ennen kuin lähdin että pääseekö sitä tietä ajamaan läpi- kuulemma pääsi, mutta hitto sentään jos olisi ollut kartta mukana niin olisin kääntynyt ympäri ja ajanut se edellisen huitojan kohdalta oikealle oikotielle.

No sitten olinkin suunnittelemattomalla reitillä ja ajoin täyden ympyrän ja vähän ylikin jossain Myllykselän nurkilla kiitos hieman lumettuneen viitan, kartan puuttumisen ja sen että edellisestä käynnistä oli niin monta vuotta.

Perille kuitenkin pääsin, sain syötyä matkalla, mutta moottorisaha jäi kyllä kokonaan käynnistämättä kun oli mutaturvetta vielä liian märkänä runkojen tiellä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus