Missä se savi viipyy

  • licence27

Tänään ajaminen sujui ja reitilläkin pysyminen sujui ihan hienosti. Paluumatkalla tosin oli yksi pätkä sellainen missä olisi ollut mukava ajaa vain jääratarenkailla.

Aamupäivällä tuli eteen ketjujen laitto etupyörään. Periaatteessa helppo homma, mutta ketjusta puuttui hieman pituutta kahdesta kohdasta ja se aiheutti hieman pohdintaa. Onneksi ohjaamoon oli unohtunut pari sakkelia ja pieni nostoliina.

Nostoliinan väärinkäyttöähän tuo on, mutta tämän päivän se on siellä pyörinyt, monta kuormaa vedettynä ja jos ei kotona osia ole niin se pyörii mukana vielä huomisenkin. Toisaalta kyydissä oli myös ketjua, mutta ei mitään millä sen saisi poikki ja vielä vähemmän osia liittämiseen. Liina meni kauniisti liitoslenkin kolosta sisään.

Ehkä se hieman hassulta näyttää kun on yksi etupyörä ketjua vaikka, mutta ihan toimiva ratkaisu kun etupyöriltä kaivataan pääasiassa sivuttaispitoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus