Ex

  • licence27

Viikonloppu, puhelin ei ole soinut koko päivänä, eikä ole tullut yhtään tekstiviestiäkään. Melkein löisin vetoa että viestiä tai soitto tulee juurikin sillä hetkellä kun olen alkanut muihin puuhiin- niin se vaan menee.

Toisaalta takaumia jonnekin kuuden - kahdeksan vuoden taakse on riittänyt kun lukenut Cityä. Kumma homma että maassa tuntuu yleistyvän hyvän perheen tytön oireyhtymä. Sen laukaisee se että jo nuorella ikää tytöllä on rahaa, väärää seuraa ja ettei vanhemmat hoida hommiaan.

Siitä seuraa se että nuoria (kauniita) naisia haudataan silloin kun odotettavissa olevasta eliniästä on kulunut kolmannes, neljännes tai viidennes osa.

Voi tietysti olla että olen saanut pahalta shamaanilta jo ensimmäisen tyttöystävän kohdalla moniongelmaisuusmagneetin.

Kyl vähän miettii uskaltaako kiintyä ihmiseen joka on käynyt kuoleman porteilla kolkuttelemassa. Onko vaan niin että kun ihmisen elämä on helppoa tai ongelmatonta niin pelkän jännityksen puutteen vuoksi pitää hankkiutua huonoon seuraan ja tehdä vahinkoa itselleen ja ympäröiville ihmiselle.

Ei kaikista voi tulla toimitusjohtajia- paitsi rupeamalla yrittäjäksi (myymään itseään) Ei kaikista voi tulla kansanedustajia- ei edes Kreikassa, eikä kaikki voi jäädä heti syntymän jälkeen eläkkeellee- EI EDES Kreikassa. Mut näköjään on mahdollista että ensin käydään peruskoulu, sit pari tutkintoa ammattikoulusta ja alle 30-vuotiaana eläkkeelle ilman että olisi tehnyt mitään sen eläkkeen ansaitsemiseksi tai menettänyt työkykyään.

Totuus on kuitenkin se että joku 60 vuotta sitten ne jotka oli työkyvyttömiä oli oikeasti työkyvyttömiä. Nyt on myös vajaatyökykyisiä, osatyökyisiä ja työhaluttomia joille on jo kotoa iskostettu ettei mitään kannata tehdä kun "tuet menee". Ja niin kauan työhaluttomia riittää kun rahaa saa tekemättä mitään ja niin kauan löytyy työpaikkoja kun työntekijälle ei tarvi maksaa oikein mitään.

Sitä sopisi miettiä jokaisen kansanedustajan että onko mitään järkeä tuottaa marjanpoimijoita ja seksityöntekijöitä ulkomailta kun maassa on ehkä maailman koulutetuimmat työttömät. Siis kyllä maamme kansalaisen tulee osata marjoja poimia- jos ei osaa niin poimuri käteen ja opettelemaan. Tai kykkimään mansikkamaalle- toki kuulin ihan itse että yksi taitava Thaimaalainen poimi A nopeammin B puhtaammat C tasalaatuiset marjat ja D sellaisen määrän että olisi tarvinnut jotain kolme kotimaista kesäduunaria samaan suoritukseen.

Siltikin jos ajattelee paljonko pelkät lennot ees taas maksaa ja kuormittaa ympäristöä niin melkoisen järjetöntä touhua niin kauan kuin tässä maassa on yksikin työtön.

Toki ideaalista olisi jos jokaiselle olisi koulutusta vastaavaa työtä, mutta niin ei ole ollut, eikä varmaan tule olemaan ennen kuin luonnonvarat loppuu ja palataan kivikauteen.

Edit 29.10.2013- Thaimaalaisten poimijoiden palkoista ja työoloista on tänä vuonna puhuttu ja kirjoitettu paljon, mutta ei edelleenkään siitä miksi samaan hommaan ei saada tarpeeksi kotimaista työvoimaa. Kyllä lähtökohta on väärä jos tosiaan thaimaalaisten poimijoiden täytyy ottaa suuri laina päästäkseen tänne tekemään työtä. Mieluummin vaikka niin että ulkomaalaisille poimijoille pitää maksaa maataloustyöntekijän tuntipalkka ja siitä verot Suomeen. Jokamiehenoikeus on hyvä asia, mutta ei enää silloin kun sen varjolla kierretään veroja tai harjoitetaan ihmiskauppaan rinnastettavaa riistoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus