Korttitalon sisäseinät

  • licence27

Aamun koitteessa heräsin tuntia ennen herätyskelloa. Korttitalo kutsui jälleen. Ensin säkki kuivabetonia oviaukolle, valu käyntiin ja tekemään seuraavaa muottia. No raudat Ok, läpivienti radontuuletukselle ok, siitäkin huolimatta että akkukoneen akut oli vähän kohmeisia.

Sit vaneri kiinni ja tuentaa. Arvelin että Radon putken kohta on se kun ekana poksahtaa ja sille kohdin laitoin tuen. Sillä välin rakentajan veli ruuvasi vaneria kiinni vastakkaisesta suunnasta 2x8" tukeen. En siihen sen enempää huomiota kiinnittänyt ennen kuin kesken valun kuului pamaus ja betonin pinta putosi kolmisen senttiä.

Rakentajan veli oli kyl ruuvannut 6 ruuvia ihan oikeisiin kohtiin, mutta 7. oli mennyt ohi 2X8":n. Sekään ei olisi haitannut mitään ellei vaneria olisi jo ehditty käyttää muutamassa valussa= reikärivi = epäjatkuvuuskohta = heikoin kohta.

Onneksi betonia ei mennyt hukkaan ämpärillistäkään ja varmasti tuli muotin alaosaan hyvä tiivistys. Seinän toisella puolella muotti ei vuotanut, mutta muutti sekin hieman muotoaan alaosastaan.

Kaksi muottia ja liki 2 tonnia valettua betonia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus