Hyllytystä

  • licence27

Joskus vaan tavaroille ei löydy oikeita paikkoja. Oli pari laatikollista uusia suodattimia ja yksi laatikollinen vanhoja mitä lie.

Niille oli varattuna vetolaatikostoja 2 kpl, mutta ne itse laatikostot oli todella vaikeassa paikassa eli noin kolme metriä lattiasta. Edellisellä siirrolla ne tuli alemmas, mutta edelleenkin ne oli hankalassa paikassa. Jos olisin arvannut millainen soppa syntyy kun kahta kaappia siirtää kolme metriä olisin varmaan mieluummin tehnyt tänään jotain ihan muuta.

Siirto olisi ollutkin liian helppo jos laatikosto olisi mahtunut suunniteltuun paikaan, vaan ei. Ei mahtunut vaan piti vaihtaa kaksi trukkihyllyn päätyä ja ne tarvittavat oli tietysti ulkona, lumen alla ja neljä metriä korkealla. Niiden alta puuttui hyllylevy ja hyllylevyistä vahvikkeet.

Aurinko oli jo laskenut monta tuntia ennen kuin ensimmäinenkään laatikosto siirtyi. Nyt laatikostot toki on paikoillaan ja kolme hyllyä on levytetty, mutta neljäs ei ole vielä levyä nähnytkään. Kaikkein suurin tumpulointi alkoi kun olin mitannut että 230 cm on tilaa ja 229 pitkän levyn kun laittaa niin se menee ongelmitta... Mutta, mutta ja mutta- olin mitannut alimman hyllyn kohdalta ja kannattimia olikin kolmea erilaista mallia. yhdessä yläpuoli oli aivan sileä, toisessa päässä pykälät ja kolmannessa oikein isotkin pykälät. Olin tietysti laittanut kannattimet valmiiksi reilun kolmen metrin korkeudelle, nostanut painavan hyllyn paikalleen ja sitten siellä puolipimeässä rupesin kiroamaan kun ei millään mahdu paikoilleen.

Vaihdoin sit hiestä märkänä hyllynkannattimet noin 60 cm korkessa hyllyjen raossa ja sain sen pahimman kohdan tehtyä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus