Aika kuluttaa

  • licence27

Ilmeisesti terveyskeskuksessa on ihan oma käsityksensä ajasta. Toki se ei ole mikään liukuhihna missä kukin toimenpide vie vain muutaman sekunnin ja taas hihna nytkähtää eteenpäin. Tänään sit vein jo kauan eläkkeellä olleen sukulaisen terveyskeskukseen ja arvelin että nippa nappa ehdin käydä toisella paikkakunnalla hakemassa lohkolämppäriin uuden johdon ja sit terveyskeskuksen ja apteekin kautta pois.

Ehdin käydä kaupassa toisella paikkakunnalla, terveyskeskuksella vielä siinä vaiheessa mietittiin oliko joknkun vieraan nuoren naisen aika ollut 10 vai 10:45, eikä reseptistä tietoakaan. Ehdin käydä tankkaamassa ja odottaa ruokakaupassa kun kaksi varusmiestä ja yksi pullomummo syöttivät saaliinsa kaupan ainoaan pullonpalautuskoneeseen, ja jos olisin tiennyt niin olisin tuossa ajassa käynyt Pirkkalassa kääntymässä, saanut halvemman johdon ja ehtinyt rajoitusten mukaan reseptiä nopeammin terveyskeskuksen ovelle. Niin sen päivän saa tuhrattua.

Terveyskeskuksen pihassa on käynyt joku käpy liikennesuunnittelussa. Jos kuten tässä tapauksessa liikuntatrajoitteista kuskatessa pysähtyy invapaikalle niin silloin menee tukkoon joko yksi henkilökunnan ruutu tai jos ajaa opasteen mukaisesti merkille saakka tukkeutuu jonkinlainen kävelytie. Ilmeisesti on oletettu että henkilökunta saapuu ennen potilaita ja lähtee vasta kun ne on hoidettu tai sitten se merkki oli vaan houkuttanut kanssa-autoilijat pysäköimään väärin. Viime käynnistä terveyskeskuksella on niin pitkä aika etten muista onko merkin ja autopaikan välissä joku käytävä vai ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus