Ja pimeys tuli

  • licence27

Energiansäästölamppuhumpuukia. LED lamppu- sen piti kestään kymmeniä tuhansia tunteja- kesti se pidempään kuin hehkulamppu keskimäärin, mutta hehkulamppuja olisi tuon yhden hinnalla saanut vielä viideksi vuodeksi eteenpäin. Voi toki olla että hiiri puri sähköjohdon poikki, liitos hapettui tai kytkimen jousi meni poikki, mut jos vika on lampussa voi sanoa että paskan möivät.

Lannan tuoksua on muutenkin tänään riittänyt. Voisi luulla hyväksi treeniksi Maajussiksi hakemista varten, vaikka yhden jussittaren talohan se siinäkin vieressä on. Sellainen Jussitar jonka olen tuntenut varmaan jostain esikouluikäisestä asti ainakin nimeltä ja naamalta. Kaunis on aina ollut, mutta vasta nyt kun hänellä on mies ja pari lasta tajuaa kuinka kaunis jopa niissä sinisissä puolihaalareissaan.

Olisikin niin päin että talossa olisi toinen vapaa tytär eikä kahta vapaata poikaa;)

As Good As it Gets- Katselin sen kahdesti kiitos tallentavan boxin ja kelaustoiminnon. Valitettavasti alku jäi näkemättä. Miksi ihmeessä tuokin elokuvan nimi on pitänyt suomentaa? Alkoi jossain vaiheessa naurattaa kuinka lähes kaikki sen elokuvan kohtaukset on jossain vaiheessa osuneet omalle kohdalle- en tosin nähnyt alkua, eli en ole laittanut mitään eläintä jätekuiluun tai joutunut soittamaan ambulanssia sairaalakuntoon hakatulle naapurille. Siinä vaiheessa rupesi eniten huvittamaan kun Jack ja Helen kipusivat juurikin samanlaiseen avoautoon jolla viime häiden morsion veli ajaa.

Ehkä sitten vuoden 1997 elokuvatarjonta ei ole häikäissyt kun noilla eväillä on saatu Oscareita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus