Puolen miljoonan palkat

  • licence27

Euroaika on näköjään sumentanut aika pahasti johtajien käsityksen rahasta. Oli sitten takana millainen yritys hyvänsä ja tuli sitten millaisia tappioita Talvivaarasta hyvänsä niin nostetaan maksuja että tappiot ja johtajien hurjat palkat saadaan maksettua. Jos palkat ja bonukset ovat noin poskettomia näin huonona aikana niin mitä ne ovat sitten hyvinä aikoina.

Teollisia työpaikkoja on menetetty ulkomaille jo aivan liikaa. Tullaan menettämään jatkossakin ja varsinkin sellaisiin maihin joissa ei tarvitse huolehtiä sivukuluista kuten työttömyysvakuutus, tapaturmavakuutus, ryhmähenkivakuutus, vastuuvakuutus, sosiaaliturvamaksu ja sen lisäksi pitää vielä maksaa varsinainen palkka. Voi sitten kukin laskea oma työpaikkansa kohdalla paljonko lisäarvoa oman työnsä on tuotettava että on palkkansa ansainnut.

Oli aika poskettomia lukemia mitä maksetaan eläkeyhtiöiden pomoille nyt kun kohta ei Arabian astioitakaan kohta kortistella käsin Suomessa. Tietty pientähän tuo on kun vertaa millä ansioilla Nokiaa ajetaan täällä alas. Kai taidettiin jo kertoa kuinka apinakin oppi käyttämään älypuhelinta.

Kun on oman työpäivänsä tehnyt ja tänäänkään 8 tuntia ei riittänyt kuin iltapäivän kahvittomalle tauolle asti, miettii välilä kuinka tämä yhteiskunta on pysynyt kasassa näinkin kauan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus