Juh´la´´´palloilua

  • licence27

Huh mikä päivä. Arvelin että voisin turhan krääsän sijasta tehdä juhlakalulle jotain syötävää. No niinhän siinä tietysti kävi että kesken paiston koko saakelin kylä meni pimeäksi ja kävi ilmi että juhlakalu oli poistunut paikkakunnalta.

Niin poistuin minäkin, mutta kiitos tuon sähkökatkoksen ainakin tunnin tai kaksi suunniteltua myöhemmin. Tietysti sitten juhliinkin myöhässä, enkä tiedä jäikö ylärullat pyöriviksi vai ei.

Lopputulos oli kuitenkin maukas. Ei tietenkään makea kuin kakkutaiteilijan vääntämä puolikas tuontitraktori, ei suolainen kuin voileipäkakku, ei makea kuin pulla, ei rapea kuin keksi, eikä yhtä monipuolinen kuin samalla uuninlämmityksellä omatekoiselle pakastepohjalle tehty jääkaapintyhjennyspizza.

Hyvää se kuitenkin oli vaikka vuokaan ei mennyt kuin maitoa, makaroneja, kuorettomia nakkeja tomaattimurskaa ja sähkökatkoksen kohdalla pizzaprojektista ylijääneet juustoraasteet. Ei siis lisättyä suolaa tai mitään muutakaan maustetta.

Päätin myös jättää katsomatta loputkin isojen kisojen lähetykset. Jos nyt joku sit katsoi seksiblogaajan esiintymisen niin se jää minulta katsomatta. Sen kerran kun itse olen joutunut pääuutislähetuksen tekoon osallistumaan oli lopputuloksena suoraansanottuna paskaa. Jos olisin tiennyt/kuullut mitä se toimittaja siellä tekee olisin todennut että se esimies siellä takana ei ilmeisesti ymmärrä että hyvää kuvaa ei saada jos ajoneuvo pomppii kuin kenguru. Jos pitää ajaa ajaa hiljaa niin pitää pysähtyä, vaihtaa maastoalueelle ja lukita vaihde. Se ei vaan perkele mennyt jakeluun ja lopputuloksena oli vähitäänkin muunneltua totuutta parhaaseen katseluaikaan.

Jonkin verran minä huumoria ymmärrän, mutta en sitä kuinka minun työaikaani käytetään valheellisen tiedon levittämiseen kaikella kansalle. Ylipäätään valehtelu on rumaa ja toimittajahan ei tietysti tiennyt mihin meidän kranaatti-iskun kokeneessa kylässämme oli jo totuttu. Ei pelottanut olla samalla reitillä ranskalaisten kanssa jalkapartiossa, eikä varsinkaan pelottanut ajaa siitä reitistä pientä pätkää panssaroidulla ajoneuvolla lippaat täynnä ja siniristilippu liehuen. Ei todellakaan pelottanut kuin se että se hiljaa ajamisen rytkytys liaan isolla vaihteella rikkoo jotain tai kuumentaa jarrut. Mitä siellä olisi pitänyt pelätä kun on valiojoukko joen toisella puolella. Siis se valiojoukko johon itsekin kuuluin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus