Roctum suuri vai tuntematon?

  • licence27

Tuo bändi tai ainakin massamääräisesti suuri osa sitä oli minulle täysin tuntematon joskus 1996. En sitten tarkkaan muista koska, mutta muistan kyllä missä ja kenen syntymäpäivillä oli saunavuoro miehille, naisille ja ynnä muille.

Kun kuitenkin oli nyt varmaan vasta toinen kerta kun se pumppu oli tositoimissa (ja minä näkemässä/kuulemassa) niin en odottanut tisseseistä tulta suihkivaa mallinukkea, alastonta miestä jättifalloksen kanssa tai zombien tyrmäämistä paperitykillä. Esileikkinä oli juonnon aikainen ketsuppivalelu.

Tiesin odottaa että paikalla olisi "rumia" miehiä ja kauniita naisia. Näin siksi että naisille riitti silmänruokaa. Toisaalta oma huomioni kiinnittyi tällä kertaa ilmeisesti niska/hartiavaivoista kärsivään naiseen jonka vaatetuksessa oli mustia tähtiä. Valitettavasti Roctumin mukana ei tällä kertaa ollut kalevalaista jäsenkorjaajaa- tai jos oli niin en tunnistanut.

Siinä oli sitä yötä/iltaa. Päivällä oli ohjelmassa telojen puhdistusta ja ties kuinka monta reikää porasin kallioporalla. Niin paljon niitä ainakin oli että tusinan verran jäi syventämättä/ rikkomatta koska panostajan varasto tyhjeni. Alkaa olla hoitotienpätkällä kohtuullisesti hintaa, eikä vielä muruakaan soraa pinnassa. Taas toisaalta läpi pääsee kyllä traktorilla oli sitten soraa pinnassa tai ei ja sitten jos/kun on kovin märkää ei tarvitse ajaa.

Joku aika sitten kaadoin pieniä koivuja- katkaisupinta oli varsin pilkullinen. En kuitenkaan ollut pistänyt yhtään arvopuuta vaan jonkun perkeleen kärpäsen toukan turmelemia rankoja. Toki niitä koivuja kaikkiaan on sen verran monta että sieltä seasta saattaa juku yksittäinen visakin löytyä.

Joitain vuosia sitten serkkuni pihasta kaadettiin pihakoivu. Se varmasti harmitti suunnattomasti, koska kyseessä oli varmasti suurin visakoivu mitä olen koskaan nähnyt. Harmi vaan että runko ja osa oksista oli hyvinkin pitkälti lahoa joten siitä tuli melkoisen kallista polttopuuta- ja paskamaista halottavaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus