Karhupumpun metsästäjät

  • licence27

Shoppailu voi jonkun mielestä olla kivaa. Taas toisen mielestä joskus on pakko mennä kauppaan ja ostaa jotakin tai sitten tehdä se itse. Tänään oli puutoslistalla jalka aisan kannattajaksi.

Kaupan oli myös multapusseja ja niitä pusseja tutkimassa oli nuori kaunis naismyyjä. Hän sitten ihmetteli toiselle myyjälle kuinka samanlainen ja samaa multaa sisältävä pussi toisessa pinossa on höyhentyynymäisen pehmeä ja toinen on taas kivikova.

Absoluuttista totuutta tästä turhan tiedon lähteestä on turha hakea, mutta noin maalaisjärjellä ajateltuna toinen multasäkki/koko lava on ollut puristuksissa ja silloin multa kovettuu. Pehmeä säkki taas on ollut sekä varastoinnin että kuljetuksen aikana pinon päällä.

Toki kovettuminen voi olla myös kemiallisen reaktion seuraus.

Valtavista valikoimista ei kuitenkaan löytynyt juuri sitä mitä minä etsin- tai sanotaan vaikka että vastaan tuli jotain mitä en ole nähnyt moneen vuoteen työpaikkansa ja työvaatetuksensa ulkopuolella. Oli siis metsästämässä isoa karhupumppua - sinänsä aika outo juttu kun juurikin sitä samaa työkalua kaipasin eilen kotona. Välillä vanhojen talojen vanhat viemärit käyvät vähän ahtaiksi,

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus