Kielitieteilijä seuraa ravintolassa asiointia varten

  • licence27

Oli pitkästä aikaa mahdollisuus käydä "tutussa" ravintolassa syömässä. Siis siinä mielessä tutussa että silloin kun se oli vielä edellisellä nimellä koulun ja työpaikan välittömässä läheisyydessä söin siellä montakin kertaa viikossa.

Silloin paikkaa emännöi pitkä hoikka nainen ja yhtä laskusekaannusta lukuunottamatta asioiminen onnistui aina kerralla. Muistaakseni silloin siellä oli suppea salaattipöytä, kahvia ja teetä, noin 6 € lounas, mutta ei buffettia.

Nyt sitten olin varannut aikaa ja kun tuo naapurin vanha patu sinne melkein naapuriin oli muuten menossa bussilla niin vein sitten ravintolan kautta oven eteen.

Tilaus ei kuitenkaan mennyt tällä kertaa ihan putkeen. Yritin tilata annoksen siten että kyytiäiseni saisi syödä sen pelkän keiton ja että itse söisin loput näyteikkunan tarjousannoksesta.

Pöytään tuli kuitenkin kaksi keittoa jotka tietysti syötiin ja siinä vaiheessa kun ne olivat pöydässä tarkensin vielä tarjousannoksia tulee vain yksi. Annoshan tuli ja oli ihan hyvää, mutta currykanaa en yrittänyt tilata. Se oli juurikin se toinen niistä tarjouksista.

Kuinka hyvää se ruoka sitten oli. No ehkä jotain kertoo se että otin vielä kaksi annosta mukaan ja itse asiassa nekin alkaa olla jo popsittu. Joitakin arvostelujani luettuani pelkäsin että siellä pettyy ja on lähdettävä Burger Kingin testaukseen, mutta jos kerran currykana mistä en oikeastaan pidä meni viimeiseen muruun niin kyllä siellä edelleen osataan ruokaa tehdä. Ei se Ming Innin aikanakaan ollut jokaisen makuun, mutta ilmeisesti minun makunystyröilleni se sopi silloin ja jos ei sovi jollekin muulle niin ei sille sitten mitään voi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus