Koira ja sen talutettava

  • licence27

Tänään oli kirjanpitopäivä. Se on yleensä ollut vuoden paskimpia päiviä, mutta tällä kertaa meni puolet nopeammin kuin viime vuonna ja ilman kikkailuja.

Kun sitten viimein pääsin kauppaa kohti totesin että nyt ei ole ihan kaikki kohdallaan. Jos on päättänyt muuttaa hiekkatien varteen ja kokolailla sinne viimeiseen taloon niin en pidä kovin järkevänä lähteä autolla ulkoiluttamaan koiraa. Bensa on ilmeisesti liian halpaa tai ulkoiluttajan jaloissa jotain vikaa. En usko että koira tykkää pahaa näistä keleistä. Enemmän se on isäntien ja emäntien ongelma kun koiran mukana saattaa tulla kuraa jo omasta pihasta.

Ehkä se ajaminen vaan on niin kivaa kun koira on kyydissä ja onhan se toki koirallekin vaihtelua. Täytyy muistaa ainakin omille naapureille todeta että heidän koiransa saa heidän oman tonttinsa puolella ja aitauksensa sisällä haukkua ja purra ihan vapaasti, mutta jos sen tekee mun puolellani ensimmäinen kerta on poliisiasia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus