Milloin on saanut tarpeeksi

  • licence27

Salomon- jos joku vielä muistaa kertomuksen jossa kaksi naista ajalta ennen geenitestejä, sormenjälkiä ja mikroskooppeja väitti samaa lasta omakseen. (Tarzanin oikea henkilöllisyyshän paljastui kirjassa lapsena jätetystä sormenjäljestä. En tiedä julkaisuvuotta, mutta se oli ensimmäinen jonka itse olen kirjasta lukenut)
Salomonilla oli siis hyvä ratkaisu nimeltään tasajako. Pistetään lapsi miekalla kahtia. Näin kun hän oli tekemässä niin toinen luovuttu ja toinen asettui miekan ja lapsen väliin.

Nykyään noita puolikkaita lapsia on paljon ja vaikka moni muuta väittääkin niin tuo miekan ja lapsen väliin asettuminen on paljon helpompaa kun suojeltavana on kokonainen lapsi, oma lapsi ja varsinkin sellainen lapsi jonka kaikki kehitysvaiheet on saanut nähdä jo siitä hetkestä kun ahkera harjoitus vihdoinkin tuotti siittiöparvelle yhden ja ainoaksi jääneen osuman munasoluun.

On oikeastaan ihan sama mitä tähän kirjoitan tai mitä sanon. Jäi vaan sanomatta että kohdelkaa niitä puolikkaita lapsianne yhtä hyvin kuin kokonaisia tai muuten niistä tulee henkisesti vajaita. Ei välttämättä kaikista, mutta mutta jos väitän että vanhempien eron jälkeen lapsi kaipaa sitä vanhempaa jonka luona ei ole, eikä ketään vierasta miestä tai naista oman vanhempansa tilalle.

Toki lapsen henkinen kehittyminen on muustakin kiinni kuin pelkästään vanhemmista. Tuntuu vaan välillä aika kamalta katsoa kuinka yli parikymppinen on monissa asiossa kymmenvuotiaan osaamistasolla ja vielä kamalampaa kuin vähän toisella kymmenellä olevat temmeltävät yökaudet yli parikymppisten seassa. Jos ei saakeli edes ministeri pysy juhlissa tolpillaan niin kyllä senkin vanhemmat ja virkaan valinneet ihmiset saavat katsoa peiliin ja hävetä. Saattavat ehkä kääntyä haudoissaan.

Tänään ajoin huoltoaseman ohi. Asemalla tankattiin Passattia täyteen ja ilmeisesti polttoöljyä johonkin työkoneeseen vietäväksi. Se ei millään lailla huomiota kiinnittänyt, mutta se kiinnitti kun auton takakontissa oli aivan käsittämätön määrä Sakua- siis oletettavasti Virosta tuotua olutta. Paljon täytyy olla painetta renkaissa ja jäykät takajouset että siinä lastissa selviää ensimmäisestä hidastetöyssystä ilman pohjakosketusta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus