Korjauksia

  • licence27

Voisi toki kesäkumit vaihtaa muulloinkin kuin keskellä yötä, mutta kun kahdessa paikassa ei voi olla samaan aikaan. Aamulla lähtö katsomaan yhtä roudan mylläämää pihaa, sieltä toiseen osoitteeseen ja toisesta kolmanteen, eikä mitään purtavaa missään osoitteessa.

Vanha tuttu piha- viimevuotisen routakorjauksen vierestä lähtenyt hieman nousemaan- muualla pihassa kolmessa paikassa akuuttia korjattavaa.

Ei ollut salaojan korjauskaan ihan mennyt putkeen- eikä mikään ihme. Oman osuuteni olin hoitanut ihan OK, mutta kun tarkistuskaivossa oli 30 cm multaa putkien päällä niin ei siitä vesi ollut läpi päässyt ja maamassa oli vesijohtokaivannossa siirtänyt korjausputkea.

Onneksi on isojen poikien leluja. Kansi sivuun ja yhdistelmäkoneeseen maapora kiinni. Maaporalla muutamalla tökkäisyllä kaivo tyhjeni mullasta ja putki löytyi kumpaakin suuntaan- siinä vaiheessa vedestä ei ollut tietoakaan, Sit kun toista päätä alettiin etsiä niin vettä tuli joka madonreijästä suihkuna ja tällä kertaa oli onneksi parempi korjausputki valmiina odottamassa toisen pään löytymistä- sekä tietysti kumisaappaat. n 80 mm putkesta tuli vettä torven täydeltä- siihen vauhdilla putki väliin ja nyt näkyi tarkistuskaivossakin virtausta ja reippaalla tahdilla. Useamman tunnin ajan virtasi ja kovaa. Virtaa varmaan vieläkin, mutta vedenpinta on toki laskenut.

Kesäkumit, enkä tarkoita ehkäisyvälineitä. Kitkoilla olisi toki voinut ajaa vaikka läpi kesän tai siihen saakka kun sakkoraja tulee vastaan. Mutta nyt saakin kesärenkailla hetken aikaa ajaa enennen kuin ne on sakkorajalla. Takakummit ainakin tuntui pitävän niin hyvin että ei pelkoa tahattomasta sutimisesta.

Tos joku aika sitten monttubileissä autokauppias kertoi kuinka isänsä oli kerran soittanut ja puhelu meni suunniilleen näin:

Isä: "Hei mitä noi kirjaimet SRT tarkoittaa?"
Poika "Siinä autossa on viitisensataa hevosvoimaa"
Isä "No ilmankos sutii liikennevaloissa"

Top Gearissa näyttivät hauskan C30 Volvon- itse en sen auton ulkonäköä kovin korkealle arvosta, sisällä oli yllättävän mukavaa olla ja ajaa. Mut niillä oli testissä muistaakseni 411 hevosvoimainen neliveto- paljon fiksumpi valmiste kuin 350 heppainen etuveto Focus. Ainakin nykyään jos pikkuautossa on noin paljon voimaa ja se on hyvä ajaa- ei paljon haittaa jos se on ulkoa ruma. Volvon 2,5 litrainen kone on ilmeisen luja laite- harmi vaan ettei niitä nähdä WRC kilpureissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus