Tilataidetta

  • licence27

Aamun valjettua oli aika käydä töihin. Se että vajaat 600 metriä vesijohtoa meni maan uumeniin jätti jälkeensä ainakin 100 metriä rikkinäistä salaojaa. JMJ levitin toimi vesijohdon kanssa loistavasti. Salaojaputkesta ei voi sanoa samaa.

Valkoinen peltosalaoja on siitä paskaa tavaraa että kun kelan siteet avaa kuuluu poing ja se menee solmuun. No tilataiteilija pääsi siis valloileen ja JMJ sai päälleen PSL:n eli peltosalaojan levittimen. Siinä sitä oli taas työmaan naapureille ihmettelemistä mutta ottaen huomioon prototyypin iän ja valmistusajan niin lopputulos oli loistava. Toki vähän parannettavaakin jäi kun ei ollut intoa lähteä metsästämään laakeroituja rullia.

Noin kivuttomasti ja nopeasti en ole koskaan salaojaa levittänyt, toki jos olisi muutaman sadan tuhannen salaojakone ketjukaivureineen niin se kai kaivaisi ja sorastaisi samaa vauhtia lähes kivettömässä savimaassa.

Parannettavaa jäi: Kelan sisäpuolelle jäävä tuki taipuu ja kelan pidätin saattaa ahdistaa putken purkautumista kelalta. Ekaan auttaa vanne ja toiseen laakeroidut rullat. Varmaan joku kiinalainen rullapukki purkuun niin jo rupeaa luistamaan. Tuo olisi pitänyt tehdä jo kymmeniä vuosia sitten- olisi varmasti ollut käyttöä ennenkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus