Korkeampi voima jatkuu

  • licence27

Jos ihminen voi joskus yllättyä niin tällä viikolla talutettuani baarin vetoivoimaisimman daamin kotiovelleen ja saatuani toisen suostumaan elokuviin sain kolmannelta puhelinherätyksen noin klo 04:30. Onneksi työpäivä oli paperityöpainotteinen.

Herätykseen kuului vielä torkkutoiminto jollaisesta varmaan voisi veloittaa ainain sen 180 € / tunti. En sit tiedä mikä lumous meni päälle, mutta lopputuloksena se että elokuvat peruuntui neidin kipeydyttyä, sähköt tuikki, puhelin pätki ja netti toivottavasti toimii ekaa kertaa kahteen päivään.

Töitä siihen asti että pimeys oli tullut ja sitten oikein mielenkiintoinen keskustelu puhelimessa. Niin paljon vituttu toimimaton netti jotta kävin tarkistamassa miltä kaupunki näytti. Onneksi baaristatalutuskiintiö oli tälle viikolle jo täytetty tai ylitetty. Siis yleensä henkilökunta on kauniimpaa kuin asiakkaat. Tällä kertaa oli varmaan tasapeli siis ravintola-asikakkaat vastaan henkilökunta, mutta jos en tietäisi paremmin niin väittäisin että mun tämän vuoden kaunein asiakkaani oli kloonattu onnistuneesti. Näin ollen asiakkaat oli tällä kertaa hiuksenhienosti kauniimpia kuin duunarit. Hääseurueen nuorin nainen ratkaisi tasapelin asiakkaiden eduksi.

Kolmen vartin yökerhovisiitin aikana sähkät ja nettiyhteys oli alkaneet pelittää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus