Korkeampi voima

  • licence27

Pienin, mutta realistisin odotuksin odottelin tiistai-iltaa. Elokuviin oli tarkoitus mennä likimain puolen vuoden odotuksen jälkeen, eikä tällä kertaa Punahilkkaa katsomaa.

Aamu alkoi kuitenkin ihan toisissa tunnelmissa, ei sähköä, ei väsymystä vaikka olisi saanut nukkua pitkään. Joten viemiset autoon ja tulevaa hääparia katsomaan. Perille en kuitenkaan ongelmitta päässyt, vaan tielle tuli tien täydeltä mäntyä.

Onneksi jollain kanssa-autoilijalla oli moottorisaha ja hämmästyttävällä tehokkuudella tie avautui. No se oli menomatka. Paluumatka iltapäivällä alkoi sillä että lähivalot pimeni. Sumareilla ja pitkillä sit lähimmällle huoltoasemalle. Hämmästyttävän tasalaatuiset polttimot.

Ohjekirja neuvoo purkamaan erinäisiä asioita että polttimot mahtuu vaihtamaan- ne siis mahtuu ja pystyy vaihtamaan purkamatta mitään, mutta ei sattunut kyytiin yhtään pienikätistä eläinlääkäriä tai gynekologia, peiliä ja taskulamppua. Joten sit ajoin sellaiseen paikaan mis sai akun irti ja uudet polttimot meni kiinni sujuvasti.

Viimeinen paketti jäi valojen puuttumisen vuoksi toimittamatta- ja onneksi vielä niin päin että en ollut informoinut tulevani, yritin soittaa, ei vastannut ja sit pimeni auton valot.

No kotona oli kyl valot olleet muutaman tunnin, netti oli mykkä pidempään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus