Kotiteollisuutta vaan ei kotipolttoisuutta

  • licence27

Tänään vuorostaan nainen kysyi tietä vessaan. Ohjasin kyll oikealle polulle, mutta sanoin sitten kun sieltä tuli paluusuuntaan että meinasin piruutani neuvoa tien miesten vessaan.

Korvatulpat on otettu pois korvista ja sisukalutkin alkavat pikkuhiljaa palata omille paikoilleen - oli meinaan sen verran potkua bassoissa että olisi voinut huoletta monta napsua ottaa pois. Tietysti musiikin tyyli on mikä on, mutta varsinkin vieraampien kappaleiden osalta olisi syytä kuulla myös solistia.

Kahteen otteeseen olen ollut juhlistamassa itsenäisyyttä ase kädessä ja uniformu päällä. Ensimmäisellä kertaa olin paraatissa perinnepuvussa, mutta en todellakaan muista minkä vuosimallin. Toisella kertaa asu oli muistaakseni m95 ja ase joku muu kuin pystykorva. Tänään en käynyt katsomassa paraatia, mutta kuulin sen kyllä ja ylilennon olisin helposti nähnytkin jos keli olisi ollut yhtään parempi.

Kuinka utelias ihminen on. Jos antaa tänään joulupaketin niin pysyykö se kiinni aattoon asti vai onko pakko kurkistaa kuoren sisään... Veikkaan että pysyy ja veikkaan että ensi vuoden puolella saan kuulla oliko sisältö mieleinen vai ei.

Kirjoitettaessa soi Oli korvatulpat, mutta Kotiteollisuus soi edelleen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus