Ehkä olin vain liian selvä

  • licence27

Tyrmäävän kaunis nainen kysyi tulta. Sitähän minulla ei tietenkään taskussani ollut kun edelleenkään polta. Tyrmäävän kaunis nainen ei kuitenkaan tyrmännyt tai edes yrittänyt kellistää minua, mutta joku mies siellä tanssilattialla hänelle puhuttuaan selkää ui- liekö sit syynä ollut humala, mustasukkaisen tyttöystävän nyrkki vai ihan vaan heilahtanut sokeriarvo tai veren pakeneminen päästä.

Keikoilla käyminen ja elävän musiikin kuunteleminen on toisinaan ihan mukavaa ja viihdyttävää. Nyt täytyy tunnustaa että en ollut yhtään katsonut ketä oli tulossa esiintymään tai jos olin niin olin sen myös tyystin unohtanut.

Jos kuitenkin kahta esiintyjää kuuntelemassa oli noin 52 henkilöä, joista ehkä se vajaa 20 nautiskeli lähellä esiintymislavaa niin kyllähän se saattaa artistiakin vähän kyrsiä kun tilaa oli vaikka kuinka ja paljon.

En olisi mennyt Tauskia (oli ihan ok) ja Nykästä katsomaan jos olisin lukenut esiintyjät ennen kuin olin maksanut lipun, mutta vaikkei jälkimmäinen laululla hullaannuttanut, mutta ainesta koomikoksi on jäänyt hyödyntämättä reilumpia määriä. Toivottavasti seuraavalle keikalle löytyy joka biisin väliin parikin hyvää vitsiä ja yleisöä perkele. Menkää katsomaan niitä keikkoja ja jos menette niin ei siellä ole tarkoitus yrittää puhua puhelimeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus