Kuka siirtää mehiläiset

  • licence27

Puhelin on edelleen huollossa. Ilmankin pärjää varsinkin huomenna.

Tänään ei pitänyt hellettä olla, mutta silti mittari näytti 27 useamman tunnin ajan.

Onneksi ei tarvi lähteä marjatilalle huomenna. Muuten ihan mukava leppoisa kohde, mutta vajaa 10 täyttä mehiläispesää on pikkiriikkisen tiellä. Niitä ei saa särkeä ja käsin siirtäminen voi olla vähän vaarallista.

Vanha totuus: Ei se ole hullu joka pyytää vaan se joka laittaa nimensä kiskurisopimukseen ja maksaa. Nyt puidaan oikein hienoa kopiokonekauppaa. Ensin myydään tai vuokrataan kone yritykselle tai yhteisölle huimaan ylihintaan ja kun se ei vielä riitä niin tehdään vielä kopiomäärään perustuva ylihintainen huoltosopimus.

No pyytäähän voi vapaassa markkinataloudessa mitä vaan, mutta mistä ja miten löytää asiakkaita... No nyt epäillään kaikenlaista ja syytteetteitä piisaa, mutta Soneran Saksan ilmaan hukkaamia miljoonia ei kukaan hanki takaisin. Kun huijaus on tarpeeksi suuri niin siitä tulee valtion ja veronmaksajien ongelma.

Vaikka inflaatiota on hieman enemmän kuin ennen niin ei silti tarvis käyttää nykyrahaa kuin markkoja ja pennejä. Mihin on kadonnut suhteellisuuden taju siitä mikä on halpaa ja mikä kallista?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus