Kulmalevy

  • licence27

Oli oikeastaan kolme asiaa ostoslistalla- digiboxi, kulmalevyjä ja lankapuhelin ukkosen rikkoman tilalle.

Kulmalevyjen osalta päädyin kakkoskassalle jonka nimi ja kauneus vetävät hyvinkin vertoja muuannelle kotomaiselle viulutaiteilijalle. Muuten meni hyvin mutta autoon päästyäni totesin että nurkkia on neljä, mutta levyjä kolmella jaollinen määrä, eli takaisin kauppaan.

Sieltä seuraavaan kauppaan kaksi minuuttia ennen sulkemisaikaa ja siinä ajassa ostin mielestäni hyvän digiboxin jotta huomenna voisi kenties tallentaa kauan odottamani kisan- siis sellaisen jossa ei ole yhtään Alonsoa radalla. Välillä ennen edellisiä kisoja sanoin että aja seinään ja nyt se piru ajoi jo ennen kauden alkua autolla mikä ei mahdu edes toiseen aika-ajoon. No Hondan resursseilla siellä on vielä varaa kehittää.

Kahdessa minuutissa ei ihmeitä tehdä, mutta maksu onnistui, kuitti kyytiin ja kaupattiin vielä jotain vakuutuksen tapaistakin, mutta hitto sentään siinä vaiheessa kun kotona pohdin asennanko sen kiinni vai teenkö ruokaa olisi pitänyt suosiolla tehdä ensin ruokaa ja temppuilla sitten sen mustan möhkäleen kanssa.

Suomalaisista miehistä poiketen selasin käyttöohjeen ja etusivulla oli heti ikävä ylläri. Ei siis toimi ilman jotain saakelin synkronointia ja tietysti siihen aikaan päivästä viikonloppuna kun puhelintuki on jo loppunut- kuka niitä nyt kesken työpäivän kerkiää asentamaan. Rikki tietysti voi menne koska vaan.

Lopputuloksena vanha risa joutuu vielä töihin, mutta en kyllä herätyskelloa soimaan laita kun Nico ei kuitenkaan tallikaveriaan radalta työnnä ja jos Felipe johonkin kolaroi niin se ei suomalaisille 2 1/2 voittoa ja maamme laulua tänään suo.

Toisilla on punainen urheiluauto ja toisilla vaikeuksia erottaa hammasmuki ja vessanpönttö vettä puolillaan olevasta pesukoneesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus