Parkkikiekko ei olekaan samanlainen kaikkialla Suomessa

  • licence27

EU:n pohjoisraja on ainakin suomessa noin 1200 km liian pohjoisessa. Jos edes harkitaan nykyisen lomitusmallin muuttamista millään tavalla huonompaan suuntaan niin se kertoo kuinka paljon ihmisiä on johdettu harhaan ennen liittymiseen johtanutta äänestystä.

Erotetaan EU:sta koko Suomi ja liitetään tarvittaessa muutama vientisatama ja muutama lentokenttä. Se on ainoa keino millä tämä maa saadaan pelastettua. Raha ei lisäänny jos se poltetaan ikuisessa tulessa, eikä viljakaan kasva jos kukaan ei sitä kylvä, pui, kuivaa, varastoi, kynnä, muokkaa, lannaoita jne.

Jo raamatussa tietääkseni opetettiin ettei kaikista voi tulla kuninkaita ja ruhtinaita- tai jos voi niin hienosta tittelistä huolimatta ihmisen täytyy edelleen selviytyä elämisestä.

Mitä virkaa on parkkikiekolla jos sen kanssa saa samoilla säännöillä sakot jotka kumotaan käräjäoikeudessa ja päätös pyörretään seuraavassa oikeusasteessa. On taas ollut liian monta kuningasta lakia laatimassa, muttei yhtään alamaista joka olisi viisaana sanonut että kuninkaan olisi syytä pyytää apua joltain viisaalta maalaiselta.

Oli siis kysymys siitä mikä aika laitetaan kiekkoon silloin kun parkkikiekon käyttövelvoite ei ole voimassa.

Ainakin minä olen toiminut myös samoin kuin tuon Hämeen Sanomissakin esitellyn esimerkkitapauksen ihminen eli laittanut kelloon sen ajan jolloin olen tullut paikalle vaikka sitten keskellä yötä.

Eli jos saapuu 9-16 kiekkoa vaativalle P-paikalle 7:23 tulisi kiekko laittaa paikalleen 8:30 ja kellonajaksi 9:00. Muuten on tehnyt jotain väärin ja voi käydä kuten esimerkkitapauksessa eli virhemaksu, sen kumoaminen oikeudessa Turussa ja seuraavassa oikeusasteessa kumotaan se mitä turussa on päätetty.

Miksi helvetissä lakitestissä ei voi lukea mitä sillä sillä käyttövelvoitteella selkokielellä tarkoitetaan?

"Rajoitetun ajan ulkopuolella kiekkoon asetataan joko saapumisaika tai pysäköintirajoituksen alkamisaikaa seuraava tasa tai puolitunti."

"Idioottiparkkeerausten varalle lisäkiekko josta ilmenee pysäköinnin alkamisen kuukausi päivä"

"Epäselvissä tapauksissa virheellisestä pysäköinnistä annetaan kirjallinen huomautus ja opastetaan toimimaan oikein"

"Erityisesti julkisen palveluiden parkkipaikkojen tulee olla lähtökohtaisesti maksuttomia tai lähimmältä ilmaiselta pysäköintialueelta tulee järjestää maksuton kulkuyhteys.

jottei pysäköinti riistäytyisi käsistä ja parkkipaikka muutuisi autojen hylkypaikaksi tulisi pyrkiä pysäköintikiekon käytön ohella suosimaan julkista liikennettä"

Myös erityisesti terveydenhuollon työntekijöiden täytyy saada olla töissä miettimättä pysäköintiajan rajallisuutta.

Pysäköintikiekon voi korvata tilapäisesti selkeällä viestillä josta ilmenee pysäköinnin alkamisaika, päiväyksineen ja vuosilukuineen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus