Kunnossapitoa

  • licence27

Ei yllättänyt että päivästä tuli pitkä. Heti aamulla ensimmäinen kone mitä yritin käynnistää oli hengetön eli akku tyhjä. Se taas tarkoitti suunnitelmien uudistamista ja noin kahta tuntia työajan menetystä. Iltapäivällä tiimalasi vuoti ja nyt sitä pitää kasassa pikaliima ja toivottavasti liukenematon polttoaineletku

Onneksi oli vain urien oikomista sovittuna ja tietysti vaunun vienti. Sitä ennen kävin poimimassa härkäpapuja ja nyt on sitten niitäkin maisteltu.

Jos oman maan porkkanat on pieniä niin maussa ei ole mitään vikaa. Perunoissakaan ei ole mitään vikaa, mutta onko kukaan nähnyt kenenkään survovan niistä muussia lävikössä tiskialtaan päällä?

Tänään aamulla olisi saanut proteiinitkin poimittua työmatkan varrelta. En tosin tiedä saako jonkun toisen autolla tappaman rusakon kerätä talteen ja pistää riippumaan, mutta olisi ainakin ollut jo pää ja suurin osa suolista valmiiksi poistettuina.
Fiktiota:
Mutta siis tosiaankin: vein perunota ja porkkanoita tuollaiselle reilut kuusikymppiselle miehelle, jonka oletin osaavan laittaa ruokaa. Kun hän sitten sanoi tekevänsä muussia jouduin toteamaan että ei kannata näin pienistä perunoista tehdä kun menee koko päivä kuoriessa ja niin suuret kokoerot että pilkottava.

Hänellä kun sitten oli toisia perunoita kuorittuina totesin että nekin kannattasi ainakin halkaista suunnilleen saman kokoisiksi (kattilaan kiehumaan) ettei muussiin jää raakoja paloja siinä vaiheessa kun pienet perunat ovat jo "räjähtäneet". Sitten kysyin onko maitoa ja kun ei ollut lähdin hakemaan.

Kun sitten tulin takaisin porkkananuudelinugettikastikkeen kera mies survoi perunoita lävikössä. Olen toki nähnyt jonkun survovan perunoita suoraan keitinveteen ja kaatavan ylimääräisen veden sujuvasti kannen välistä, mutta tuo oli sellainen suoritus että ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa.

Faktaa
Kun ei osannut niin päädyin sitten tekemään suolattoman muussin voilla ja maidolla hänen keittiössään. Sääliksi käy sitä naista joka tuonkin kanssa on naimisissa ollut. No sitten se ukko vielä töhri puoli pöytää jaffalla, yritti imeyttää sitä aikakauslehdellä vaikka pöydällä oli täysi rulla talouspaperia .

Jos tätä nyt joku nainen sattuisi lukemaan niin pysykää erossa tuollaisista tumpeloista etteivät vaan pääse lisääntymään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus