Lähde

  • licence27

Ei ihme että taloissa on homevaurioita. Jos 10 % kunnan verkkoon syötetystä vedestä menee putkistovuotoina maastoon niin se ei sieltä ihan pienellä salaojituksella katoa eikä luonnollisesti haihdu/muutu pohjavedeksi. Toki osa menee pohjavedeksi asti, mutta kun vuoto on sellainen että maasta nousee pulputen vettä ja virtaa puroina sekä tietä pitkin katuviemäriin että nurmikoita pitkin kohti lähitaloja on odotettavissa ongelmia.

Päivän antina liikenteen ohjausta, hoosiannaa ja pari lavettireissua.

Viime vuonna keli oli suosiollinen ja väkeä runsaasti. Tänä vuonna parkkitilaa oli enemmän ja väkeä vähemmän. Viime vuonna opastin Audikuskia parkkipaikalta lähtiessä, tänä vuonna osasin ennakoida ja käännättää auton jo tullessa. No oikeastaan olisi pitänyt tulpata se auto jollain työkoneella pihan perille ja odottaa kunnes pussiin jääneet naisautoilijat soittavat perään. Kävi kuitenkin ilmi että matkustaja oli tullut Muuramesta saakka tänne - toki oli kylässä sukulaisillaan ja menossa myös kesäteatteriin.

Huomenna päivä uusi edessä ja tulvan torjuntaa tiedossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus