Kaksoislaskutustako

  • licence27

Koskapa lukijoiden määrä on keskimäärin nolla on ihan sama ketä haukkuu. Ilmeisesti kun pääsee laskuttamaan pörssiyhtiötä edes vähän niin pitäsi vaan vaan pistää ykkönen tuntuveloituksen eteen ja jättää selitteet laittamatta laskuun. Näin siksi että ilmeisesti lukutaito ja luetun ymmärtäminen eivät ole vaadittuja taitoja silloin kun on töissä isossa firmassa.

Jos laskussa lukee "----- poisviennin laskuttaa kivituhkaa tuonut kuorma-autoilija" niin silloin sitä ei ole vielä laskutettu, eikä kuulu tapoihin laskuttaa muiden firmojen tekemiä hommia. Toki siinä varmaan luki että sitä betonia olisi ajettu sieltä pois myös muulla kalustolla ja sekin pitää paikkansa koska sitä oli maassa monta tonnia ja hankalassa muodossa. Mistä siis tulee kaksoislaskutus= lukijan mielikuvituksesta. 2 kuormaa, 2 ajoneuvoa 2 yritystä 2 laskua ja ihan pätevästä syystä. Eihän ne kuormat mitään valtavia olleet, mutta oman perälaudan rajallisen aukeaman vuoksi vaihtohtona olisi ollut rammerointia noin 4 tuntia. (ei voinut purkaa räjäyttämällä) , kaikki samaan kuormaan ja kaatopaikalle seuraavana päivänä, 1 koneen siirto lisää ja ryöstökapulaan 6 x 170 € + alv. Nyt meni pikkusilput kierrätysmurskasta läpi ja autoilija sai lujasti raudoitetun ja edelleen painavan lipputangon jalan + ehjän tangon pihaansa hiottavaksi, maalattavaksi ja pystytettäväksi. Kokonaissäästö rahallisesti yli 50 % + ympäristön säästyminen uuteen jalkaan tarvittavan betonin osalta. Halvalla meni muutenkin kun ottaa huomioon lopputuloksen.

Tänään odoteltiin että vesiyhtiö saisi miehistönsä korjaamaan runkoputken vuotoa. Vesi virtaa jo iloisesti tonteille, tie kuohuu monesta kohtaa ja purot solisee.

Siinä sit odotellessa purettiin parit viemärikaivot ja otettiin salaojan pää esiin. Jos sattuu että vettä tulee vielä enemmän niin on ainakin tehty voitavamme sen eteen ettei asiakkaan kellarikerrokseen tulisi tulvaa.

Vesiyhtiö vaatii kaiken maailman suunnitelmia ja sit kuitenkin itse rakentavat surutta katukaivosta suoran yhteyden paskaviemäriin. Ei ihme että puhdistamon kapasiteetti loppuu sateella. Tuossakaan linjassa ei ole järjen hiventä kun vieressä kuuden metrin päässä on järveen vievä valtaoja. Sit asiakasta vaaditaan imeyttämään hulevedet omalle tontilleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus