Lahjakortti

  • licence27

En lukenut lehdestä mistä ja paljonko kaupungin ja suuren rakennusliikkeen näkemykset eroavat. Olen hiljaa protestoinut tuota moottoritien katetta vastaan ja nyt kun tuli ekaa kertaa testattua uusia liikennejärjestelyjä niin kyllä paskan möivät. Huonoihinkin liikennejärjestelyihin tottuu.

Siis kate yksinään ei ole mikään suuri ongelma, mutta se kaikki muu ympärillä tehty muutos, korjaus tai tuhoaminen aiheuttaa ongelmia nyt ja tulevaisuudessa.

Ilmeisesti toiselle puolelle kaupunkia suunniteltu autokaupan keskus menee jäihin liikennejärjestelyiden tai niiden puutteen vuoksi- KUINKA HELVETISSÄ tuolle katteelle ja sen liikennejärjestelyille on irronnut lupa, vai onko se vaan niin että kun moottoritien ramppi loppuu niin sen päähän voi laittaa pystysuoran betoniseinän? Ehkä kymmenen vuoden päästä kaistat kulkevat vanhoihin suuntiin ja vanhoilla paikoillaan- ironista vaan on se että ala-asteella käsitöissä ja kuvaamataidossa aiheena oli Hämeenlinna tulevaisuudessa siis noin vuonna 2000 ja jotain.

Ainakin minun kuvissani oli parkkitaloja ja autoja kolmessa kerroksessa. Joku taisi sellaisen parkkitalon tehdäkin käsitöissä askartelutikuista ja ohuista vanereista.

Tulipahan perjantaista pitkä. Niin pitkä ettei jaksanut jatkaan hyvin alkanutta 4.4 km lenkkien sarjaa. Tuli sentään käytettyä pizzalahjakortti ja hyvää oli. Ekaa kertaa pääsin tilaamaan ilman jonoa ja olihan se outoa kun ei tarvinnut maksaa mitään ja tilauskin oli kaavakkeessa valmiiksi räätälöitynä. Ainoa mitä mitä kaipasin oli ruokaseuralaiseni siltä reissulta kun lahjakortin sain.

Kaupungin korkovirhepaikassa saatiin ensimmäinen hiekkalaatikko kokolailla täyteen. Kokolailla, mutta ei kokonaan, koska kaksi pientä putkea vielä puuttuu sekä kantavien väliseinien kohdat.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus