Tuho ja tuplatyö

  • licence27

Noin klo 22 kotiutuneena voi todeta päivän menneen hieman huonosti. Paivällä suunnilleen kaikki meni pikkuhiljaan eteenpäin, mutta siinä noin klo 20 jo kotona käyneenä, syöneenä ja jo muutaman kuution siirtäneenä ja tiivistäneenä puskulevyllä pihakaivon teleskooppi palasiksi.

Ensinnä täytyy kiittä onnea siitä että oli torstai ja että on rautakauppa auki klo 21 asti ja että siellä oli osia. En ole ollut kyseisen kaupan suuri fani, mutta tänään tuli kyllä niin hyvää ja ripeää palvelua että hymy nousi huulille. Sain siis tarvitsemani osan ja vieläpä siten ettei tarvinnut ostaa kallista valurautakantta vaan sain pelkän putken- kansi jäi kauppaan. Ihan hyvä että jäikin kun kotiinpäin ajellessa totesin että parkkipaikallahan on yksi sellainen rikki.

Vähän se lapiominen ja oma tumpuloiminen harmitti, mutta alta kahden tunnin uusi putki oli onnellisesti paikallaan. Samalla tuli tankattu ja ostettua ehkä elämäni paras hampurilaisateria. Entinen Herttarouva nykyään joku C..... Kit.... yllätti vielä enemmän kuin rautakaupan toiminta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus