Laihat laavueväät

  • licence27

Tänään olisi saanut nukkua pitkään. Olisi saanut vaan ei pystynyt. Ohjelmassa olisi vaikka mitä korjattavaa, mutta päädyin aloittamaan vesitalouden korjaamisella. Tiesin että vettä on kiusaksi asti, mutta kyllä nyt rupeaa ihmetyttämään minkä helvetin vedenottamon joutuu rakentamaan että pääsee kuivin jaloin edes 3/4 pellosta. Toisaalta voi ajatella että pakkasen tullessa jäärata syntyy ihan itsestään. Olin alkujaan laittanut maan poveen tai alkujaan ja alkujaan 2 kpl 100 mm salaojaputkia ongelmakohdalla. Tänään niiden rinnalle meni 315/280 putkea ja vasta se vaikutti yläpäädyn ojan vedenpintaan.

Näyttää vahvasti että joutuu menemään naapurin puolelle avaamaan ojan ja vasta sitten alkaa salaojitus ehkä toimia toivotulla tavalla.

Arvelin että tällä kertaa voisi tehdä jotain ruokaa ihan ehkä lämmintäkin. Kuivia klapeja oli vaan turhan vähän ja märkiä turha edes yrittää sytytellä. Kyllä se purkkihernekeittokin menee puolilämpimänä kun on tarpeeksi nälkä. Tähtäimessä olisi että seuraavalla kertaa mukaan tulisi parin pesällisen edestä kuivia klapeja tai halkomakone. Vähän olleet nuo bioenergiatoimiset laavun, makuupussin ja vuodevaateiden lämmittimet vähissä.

Joku ihme muistivälähdys Säkylästä. Ilmeisesti jonkun radio-ohjelman teksti meni suunnilleen näin "Niin halpaa kapakkahuoraa ei ole vastaan tullut että suostuisi täällä asumaan"- No nyt varmaan jokunen pyörremyrskyssä kotinsa ja kaiken omaisuutensa menettänyt asukki antaisi tyttärensä mielellään tänne tietäen että on katto pään päälle ja sentään edes jonkinlaisia polttopuita, kirves ja yllin kyllin ruokaa.

Olisi vaan pitänyt ottaa enemmän polttoainetta trangiaa varten tai niitä kuivia klapeja, mutta huomenna ei tarvi moisia murehtia kun on pihvipäivä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus