Leipomuspäivä

  • licence27

Kello 23 ja risat. Koko kerroksen täyttää piirakan ja uunilihan tuoksu. En sitten tiedä tuliko sämpyläjauhon jämistä hyvä pohja vai ei, mutta ainakaan ihan hetkeen en niitä lisää osta,

Kolme hieman erilaista, joista yksi lähti parempaan kotiin puolivalmiina. Jo siis pohjia oli kolme erilaista, koska sämpyläjauhosta tehty taikina loppui kesken ja yhdessä on siis sämpyläjauhoaseosta, toisessa vehnäjauhoa ja kolmannessa sämpylää pohjalla ja vehnäjauhoa pystyreunoilla.

Syyhän on tietysti tuo huominen kun en ollut aikeissa ostaa isälleni mitään teroituskonetta, sukkia, kenkiä, villapaitaa tai muutakaan pehmeää pakettia, Piirakka on varma valinta ja nälkä tulee jossain vaiheessa päivää. (Niin ja syön sitä varmaan itsekin monta palaa)

Edellinen vuokaan tehty luomus syntyi pekonikerroksen päälle ja se oli vähän sellaista poikkeavaa lasagnea. Syöjiä vaan liian vähän.

Oliko se peräti 60 € minkä verran on säästettävissä ennen joulua leipomalla itse... Sivusilmällä siis kuultuna kaunis Suvi Teräsniska ja partaa istuttamassa Stan Uutisvuodossa.

Hyvää juhlapäivää vaan kaikille isille, pojille, äideille ja erityisesti tyttärille. Lisäksi kai täytyy toivottaa hyvää juhlapäivää myös niille jotka ovat jotain siltä väliltä. Varmaan kova paikka lapselle, mutta myös vanhemmille jos syntyneen lapsen sukupuoli on epäselvä.

Päätin että lauantain kunniaksi koitan nukkua vähän univelkoja pois aamutuimaan. Ehdin silti tänään tehdä kymmeniä metrejä ojaa, peittää ehkä 20 metriä tehosalaojaa ja kasata vaunullisen polttopuita. Eikä siinäkään vielä kaikki vaan noita puujuttuja ennen otin aika monta peltokiveä ylös ja yhden alas. Yhden alas, koska ei voima riittänyt nostamiseen. Kolme oli tiedossa, mutta ne oli kaikki sellaisia että vieressä oli seuraavan kiven kärki kyntösyvyyden yläpuolella. Ennakkoon suurin oli kaikkein helppoin ja keskikokoiseksi arveltu oli kokoluokkaa Fiat 600.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus