Lepopäivä?

  • licence27

Jos lupaa jotain niin se tarvis pitää. Jos lupaa siirtää TV- tason tarvittaessa keskellä yötä niin sit siirretään. No se ei sopinut, mutta aamu sopi ja meni onnellisesti perille. Paluukuormakin meni ihan oikeaan osoitteeseen. Ainoastaan yhteinen aamupala ilmeisesti aiheutti tyhjään mahaan terveysruokashokin joka kesti toijalasta Iittalaan saakka.
Varmaan vaan tottumiskysymys tuokin. Seura jälleen loistavaa ja todella harmitti kun oli menoa toiseen osoitteeseen ja vähän töitäkin. Muuten olisin ilman muuta tarjonnut lounaan joko paikallisessa tai Ideaparkissa.

Kengät oli jo eilen lannassa- niin tänäänkin ja sen verran tuli tappioita että moottorisahan ketjusta tuli entinen. Viimeinen konkelo ja jo kannosta irti, mutta ilmeisesti juuri siksi ketju pois paikaltaan kesken katkaisun. Ulkoisesti ketju näyttää ehjältä, mutta ei mene laipan uraan kuten kuuluisi. Toki voi olla että ketju on ok ja urassa joku kaarnan sisällä ollut kivi.

Lantakasasta paljastui 2 oikein valtavaa toukkaa. En ole mikään biologi, mut niillä oli 6 jalkaa, väri vaalea, paksuutta reilut pari senttiä ja pituutta liki 10 cm. Jos ne on perhosen toukkia niin niistä täytyy tulla melkoisen isoja. Tokihan saattaa olla että kyseessä on joku uusi laji/mutaatio, eikä perhosen toukat, mutta toivottavasti ei mikään uusi tuholainen.

Vaunu palautettu, konkelot viety varastoon, lannat siirrelty. Päivä olisi voinut olla parempikin, mut en muista milloin olisin samana päivänä ollut kahden yhtä viehättävän naisen kämpillä. Oikein ihastuttavia molemmat ja vielä se kivmuurin teettäjäkin oli aika upea. Tampereelle, ainakaan samaan kämppään en välttämättä palaa- juuri kun oli oppinut sujuvasti ajamaan sinne kahta reittiä.

Rästiin ja pari kahvan korjausta, tukkikouran laitto perään+ tietty perävaunu. Edelliseltä työmaalta ei kuulunut mitään. Ilmeisesti pärjäsivät ihan käsityökaluilla lopun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus